FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ. – Ξενοφών 2-2: Ισοπαλία στα… χασομέρια

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ισοφάρισε 2-2 τον Ξενοφώντα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, χθες στη Ζαχάρω  και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή προηγήθηκε στο 5΄ με τον Κόσσυφα μετά από πάσα του Μπιμπή, ο οποίος πέντε λεπτά μετά είχε σουτ στο δοκάρι. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 67΄ ο Ξενοφών έκανε το 1-2 με κοντινό σουτ του Αναμουρλίδη, ενώ λίγο αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Φώτη Παναγόπουλου ως οφσάιντ, γεγονός που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της κρεστενίτικης ομάδας. Τελικά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός, με ωραίο σουτ του Νίκου Χριστόπουλου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, πήρε πολύτιμο βαθμό, φτάνοντας έτσι  τις τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ξενοφών έχει 4 βαθμούς.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Αλεξανδρόπουλος Θ., Γκούσκος, Χριστόπουλος Ν., Αλεξανδρόπουλος Φ., Σπηλιωτόπουλος , Μπαρτζάκος (30΄ λ.τρ. Νικολόπουλος), Κόσσυφας (67 ΄Σταμόπουλος ), Οικονομίδης, Μαντάς, Μπιμπής, Μπενάλντο (85΄Σάλα).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς(46΄ λ. τρ. Τ. Κουτσογιαννάκης), Αχιλ. Ζαπάντης, Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Δημάκης, Γαλανόπουλος, Αλεξόπουλος (35 ΄ Π. Κωνσταντόπουλος ), Παναγόπουλος , Μιλοσέσκι (75΄Μιχαλόπουλος), Μπακατσέλος (80΄Π. Κουτσογιαννάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος