FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Ηλειακός Λ. 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός Ζαχάρως και Ηλειακός Λεχαινών μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, στο οποίο δεν υπήρχαν γκολ.  Στο 25΄ από χτύπημα κόρνερ στην περιοχή του Ηλειακού ο Σπηλιωτόπουλος έστρωσε στον Φ. Αλεξανδρόπουλο που έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Στο 30΄ από νέο κόρνερ του Μπιμπή, ο Φ. Αλεξανδρόπουλος πάσαρε στον Γ. Κουρούβανη που σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 33΄ ο Ηλειακός απάντησε με ένα καλό σουτ από τον Παναγόπουλο που έφυγε επίσης λίγο άουτ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την εδαφική υπεροχή αλλά απείλησαν μόνο με ένα σουτ του Σάλα  στο 80΄που απέκρουσε δύσκολα ο  Φλίγκος.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Ρηγόπουλος , Χριστόπουλος , Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος , Γκούσκος, Κόσσυφας, Οικονομίδης, Κουρούβανης Γ. (75΄Σάλα), Μπιμπής, Μπενάλντο(78΄Μαντάς).

Ηλειακός Λ.: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής, Μαράτος (46΄Διαμαντόπουλος), Κόστα, Κράγκαρης, Κοντάνας, Καφούσιας(90+΄Παναγιωτόπουλος), Παναγόπουλος, Μαρινόπουλος(90+΄Σπανός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος