FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Ατρόμητος Κ. 5-0: Με 11 εναντίον 10!

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ατρόμητου Καβασίλων που παρατάχθηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω των πολλών αποχωρήσεων. Οι κιτρινόμαυροι πάντως θα κάνουν κάποιες μεταγραφές ώστε να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σταύρου Μεντή προηγήθηκε στο 10΄με κεφαλιά του Σπηλιωτόπουλου ύστερα από σέντρα του Χριστόπουλου. Στο 13΄ο νεοαποκτηθείς Νταν Έλιοτ με ατομική ενέργεια έκανε το 2 – 0 και ο ίδιος παίκτης  στο 20΄εγραψε το 3 – 0, μετά από σέντρα του Γ. Κουρούβανη.

Το α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 4-0 και σκόρερ τον Γ. Κουρούβανη, από ασίστ του Μπιμπή. Στο 64΄η έτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ο Τάσος Αλεξανδρόπουλος με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.

 

Ολυμπιακός Ζ.: Καψιμάλης, Ρουμελιώτης, Χριστόπουλος (46΄Ασημακόπουλος), Αλεξανδρόπουλος Φ., Ρηγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Νικολόπουλος, Κουρούβανης, Έλιοτ (46΄Αλεξανρόπουλος Τ.), Μπιμπής (46΄Σωτηρόπουλος), Λαμπρόπουλος.

Ατρόμητος Κ.: Καρασούλας, Μπιρλής, Παπαδημητρόπουλος, Δημητρίου, Γερασιμόπουλος, Φωτόπουλος, Καραχάλιος, Κολίντζας, Κορισιάνος, Γεωργόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος