FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνεται αύριο με παιδικό θέατρο η 6η Γιορτή βιβλίου στην Αρχ. Ολυμπία – Σήμερα παρουσίαση βιβλίου

Ημερομηνία: 20-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

giorti-vivliou-olympia-afisa

Με την θεατρική παράσταση ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ του Γιάννη Ξανθούλη σε διασκευή και σκηνοθεσία της Γιώτας Πατρινού, από την παιδική θεατρική ομάδα του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Πίσας, κλείνει αύριο Κυριακή, η αυλαία της 6ης Γιορτής Βιβλίου στην Αρχαία Ολυμπία, στο πάρκο ΟΣΕ που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ με την στήριξη του δήμου Ολυμπίας.

parousiasi-vivliou-stefanakis

Εν τω μεταξύ απόψε το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΪΡΑ από τις εκδόσεις Ψυχογιός και το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ, στις 8.30 το απόγευμα στο χώρο του ΟΣΕ. Παρών θα είναι και ο συγγραφέας, όπου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

giorti-vivliou-karaxaliou

Η 6η Γιορτή Βιβλίου στην Αρχαία Ολυμπία, όλο αυτό το διάστημα, αποτέλεσε μια κυψέλη τέχνης και πολιτισμού και πραγματικής γιορτής του βιβλίου, με πολλές παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ στον ίδιο χώρο η ζωγράφος Γεωργία Καραχάλιου εκθέτει τα έργα της. Ο κόσμος που περιηγήθηκε φέτος την έκθεση βιβλίου στην Ολυμπία είχε στη διάθεσή του χιλιάδες τίτλους για να επιλέξει, ενώ τα παιδιά πέρασαν υπέροχες στιγμές με δημιουργικές δράσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος