FOLLOW US: facebook twitter

Οι «Perfect Mess» ανοίγουν το Chania Rock Festival!

Ημερομηνία: 24-04-2018 | Συντάκτης:

Kέρδισαν σε διαγωνισμό που συμμετείχαν συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα

Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης 2018» που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του Chania Rock Festival 2018, είναι το συγκρότημα από τον Πύργο «Perfect Mess».

Οι Perfect Mess κέρδισαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους ψήφους από όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο μεγαλύτερο ροκ-μέταλ φεστιβάλ της Κρήτης, με μεγάλα ονόματα της ξένης μουσικής σκηνής, όπως DIRKSCHNEIDER (aka U.D.O.), MOONSPELL, SEPTICFLESH, H.E.A.T. κά. Στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook αναρτήθηκαν τα εξής:

«Μετά από έναν απίστευτο σε ένταση και αγωνία διαγωνισμό που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό, νικητές αναδείχτηκαν οι PERFECT MESS από τον Πύργο Ηλείας, που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους ανοίγοντας το φετινό Chania Rock Festival 2018. Για πρώτη φορά υποδεχόμαστε ένα σχήμα από την Πελοπόννησο στα Χανιά, τους συγχαίρουμε και τους περιμένουμε στις 29 Ιουνίου να “οργώσουν” την σκηνή του CRF».

Οι Perfect Mess είναι μια μπάντα που έχει πίσω της έξι χρόνια ζωής και κινείται κυρίως στο ύφος της progressive grunge και της alternative rock. Μέλη του συγκροτήματος είναι ο Σπήλιος Ηλιόπουλος (φωνή και κιθάρα), ο Σπήλιος Ηλιόπουλος (ντράμς και φωνητικά), ο Γιάννης Βόλλαρης (μπάσο και φωνητικά), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε σε αυτή και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (κιθάρα και φωνητικά).

Οι ίδιοι έγραψαν στην σελίδα τους μετά τον διαγωνισμό που κέρδισαν:

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να ανακοινώσουμε ότι θα ανοίξουμε το φετινό Chania Rock Festival 2018 στις 29/6, μετά τη νίκη μας στον διαγωνισμό “George Manouselis Band Contest 2018”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας και fans που μας ψήφισαν και μας στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον drummer μας Spilios Dt, ο οποίος είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Χανιά ερχόμαστε».

Εντωμεταξύ το συγκρότημα έχει ανακοινώσει ημερομηνίες για live εμφανίσεις σε: Γιάννενα –  POLYXOROS AGORA (26/04), Καλαμάτα – RODANTHOS (19/05), Αθήνα – SIX DOGS (20/5) και Chania Rock Festival (29/06).

 

Το κομμάτι Broken Ladders έχει ξεπεράσει τις 11.000 προβολές στο youtube:

 

Aκούστε εδώ όλο το άλμπουμ:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος