FOLLOW US: facebook twitter

Οι «Passepartout» στο roof bar του «Sherlock»

Ημερομηνία: 08-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

passepartout-sherlock-poster

Για το βράδυ της παραμονής του Αγ. Χαραλάμπους το «Sherlock roof bar» έχει οργανώσει ένα live που πολλοί από εσάς περιμένετε με ανυπομονησία… Οι «Passepartout» επιστρέφουν στον Πύργο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι!

Μας έλειψαν από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, αλλά είχαμε δείγματα ότι κάτι «ετοιμάζουν»… Το πολυδιάστατο μουσικό συγκρότημα στάθηκε άξιο των προσδοκιών των πιο θερμών φαν του με την περσινή ανάθεση της τελετής λήξης του Πατρινού καρναβαλιού, το άνοιγμα της συναυλίας του Γιάννη Πάριου στο θέατρο Φλόκα, τις κοινές εμφανίσεις με τη Νίνα Λοτσάρη στο «Royal» στην Πάτρα, την τηλεοπτική εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα της εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη στο «Ε» και αμέτρητων live σε μουσικές σκηνές σε Πάτρα, Αθήνα, κά.

Οι «Passepartout» κεντρίζουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού ακροατή και επανέρχονται δριμύτεροι στα μουσικά δρώμενα της πόλης για να εκτοξεύσουν τη διάθεσή σας στα ύψη, την Πέμπτη λίγο μετά τις 10μ.μ., στο roof bar του «Sherlock»  με ελεύθερη είσοδο.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Φανή Tσαϊλάκη (φωνή), Ηλία Λαμπρόπουλο (κλαρινέτο, βιολί, τρομπέτα, μπουζούκι, γκάιντα, φωνή), Στέφανο Κωνσταντόπουλο (πιάνο-φωνή), Κώστα Διαμαντόπουλο (ηλεκτρικό μπάσο-κιθάρα) και Αποστόλη Κακαβά (τύμπανα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος