FOLLOW US: facebook twitter

Οι προτάσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία: Με επιτυχία στέφθηκε η διαβούλευση για το Επιχειρησιακό σχέδιο του δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 17-06-2017 | Συντάκτης:

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διαβούλευση που έγινε για το Επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Ήλιδας, αφού σ’ αυτή συμμετείχαν περίπου 100 φορείς και ιδιώτες, με τις δικές τους προτάσεις.

Η επιτυχία της διαβούλευσης δείχνει και τη χρησιμότητα του δημοκρατικού θεσμού της Επιτροπής Διαβούλευσης, που αν και προβλέπεται από τη σύσταση του Καλλικράτη το 2011 ουδέποτε είχε δημιουργηθεί στον Δήμο μας.

Πρόκειται για έναν ύψιστο θεσμό, χρήσιμο γνωμοδοτικό εργαλείο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υλοποίησε από τις πρώτες ημέρες θητείας του το Φθινόπωρο του 2014, ο Δήμαρχος Ηλιδας Κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλόπουλος σε δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους δημότες και φορείς που συμμετείχαν ενεργά στη διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ήλιδας, αφού οι υποβληθείσες προτάσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αγγίζοντας σχεδόν τις εκατό. Από εμάς θα μελετηθούν όλες οι προτάσεις και θα ληφθούν υπ’ όψη στο τελικό σχέδιο.

Μερικές θα υλοποιηθούν άμεσα, άλλες θα ενσωματωθούν σε μελλοντικές δράσεις του Δήμου, αλλά όλες μαζί θα συμβάλλουν στο να γίνει ο Δήμος μας πιο βιώσιμος, πιο φιλικός προς τον πολίτη και το περιβάλλον, ένας τόπος που θα θέλουμε να ζούμε».

Αν και αυτός ο κύκλος διαβούλευσης ολοκληρώθηκε, η προσπάθεια για βελτίωση δεν σταματά. Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι δημότες και φορείς να συνεχίσουν να υποβάλλουν προτάσεις είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση diavoulefsi@amaliada.gr, με fax στο 2622 360 519 ή στο πρωτόκολλο του Δήμου Ήλιδας (Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο 1ος Όροφος, Φιλ. Εταιρείας 6, 27200 Αμαλιάδα), υπόψη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος