FOLLOW US: facebook twitter

Οι περιπέτειες της Αναστασίας!: Πως ένα 6χρονο παιδί μπορεί να μας εκπλήξει με τη γραφή του, σε μια έκθεση που βραβεύτηκε στο σχολείο της

Ημερομηνία: 19-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Είναι εντυπωσιακό το πόσο προχωρημένη σκέψη αλλά και φαντασία  έχουν πλέον τα παιδιά που παρότι δέχονται εκατοντάδες ερεθίσματα από τον έξω κόσμο, έχουν την κριτική ικανότητα αλλά και την ωριμότητα να τα διαχειριστούν, παράγοντας εκπληκτικά αποτελέσματα με εργαλείο την μάθηση.

Ένα από τα ζωντανά παραδείγματα, ένα… πρωτάκι, η μόλις 6 ετών Αναστασία Μπαφατάκη, μαθήτρια της Α΄ Τάξης,  που βραβεύτηκε για την έκθεσή της με τίτλο «Οι περιπέτειές μας» από το σχολείο της, τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ στην Πάτρα. Η Αναστασία με μια εκπληκτική μαεστρία και ένα άψογο κείμενο – συντακτικά και ορθογραφικά- που καθόλου δεν θυμίζει παιδιού αυτής της ηλικίας, με όπλο τη φαντασία της, ταξίδεψε με ένα λεωφορείο και επιστρατεύοντας το… αστυνομικό της δαιμόνιο, έφτιαξε μια ιστορία με… κλέφτες κι αστυνόμους!

Πολύ ωραία ροή λόγου και μια διήγηση με αρχή, μέση και τέλος και αρκετό σασπένς! Νομίζω πως αξίζει τον κόπο να την διαβάσετε και θα σας εκπλήξει! Μπράβο Αναστασία!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος