FOLLOW US: facebook twitter

Οι παράνομοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ προκαλούν

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Οι παράνομοι της ΚΕΔ (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) συνεχίζουν το έργο τους. Αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να στελεχώσουν το κορυφαίο όργανο διαιτησίας, συνεχίζουν να αποκλείουν διαιτητές από τους ορισμούς, επειδή δεν τους θέλουν συγκεκριμένες ΠΑΕ. Δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι το διοριστήριο που έχουν υπογράψει οι διαιτητές προβλέπει συγκεκριμένους λόγους να μην οριστεί ένας διαιτητής!

* Έτσι, δεν ορίζουν το Μάριο Λαμπρόπουλο εδώ και καιρό. Το ίδιο έκαναν και με το Δελφάκη (Αρκαδίας). Όμως τελευταία αρχικά τον παραπάνω όρισαν τέταρτο και μια εβδομάδα αργότερα πρώτο, στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου Γιάννενα-Πλατανιάς. Καλά κάνουν για το Δελφάκη. Όμως γιατί αγνοούν τον Μάριο; Άραγε υπάρχει κάποιος από την τοπική Ένωση να τους τρίξει τα δόντια; Ακούει κανείς;

Δεν έδειξε την αξία της

Η Νίκη Τραγανού στον Πύργο δεν μπόρεσε να δείξει την αξία και τις ικανότητες των παικτών της. Το είχε κάνει στο Τραγανό, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, απέναντι στον Πανηλειακό και οι αγώνες είχαν κριθεί στο γκολ. Προχτές η ομάδα είχε χαμηλή πτήση. Αν και δεν δέχτηκε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ, οι παίκτες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ντέρμπι. Με τρεις μόνον τελικές δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Ο Θοδωρής Λούρμπας πολύ νωρίς έκανε τρεις αλλαγές, ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ελάχιστα κατάφερε. Αξιολογικά, ο Γαργαρώνης ήταν μια κλάση ανώτερος από τους συμπαίκτες του. Ο Ψυχογιός δεν είχε ευθύνες για τα γκολ, ενώ απεσόβησε τουλάχιστον άλλα τρία. Καλός και ο Χ. Κολοτούρος. Αρκετοί φίλοι της ομάδας την ακολούθησαν στον Πύργο και της συμπαραστάθηκαν. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Α.Ο. Ξενοφών στο Τραγανό και η ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Δεν τα πιστεύουμε

Αίφνης φέτος στην Πολίχνη των Λεχαινών ιδρύθηκε και τρίτη ομάδα. Μετά τον ιστορικό Ηλειακό, την Ακαδημία Πρίγκιπες, φτιάχτηκε η ΕΑΠ Λεχαινών. Ούτε τα αρχικά της, προσωπικά, δεν γνωρίζουμε. Η ομάδα αυτή εντάχτηκε στον όμιλο του κάμπου και μετά από έντεκα αγωνιστικές έχει βαθμούς (-1). Κάποιοι θα θυμούνται πως στο ματς με τον Κένταυρο Σωστίου μηδενίστηκε.

*Αυτή η ομάδα μόλις προχτές έστειλε γράμμα στη Διοργανώτρια ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Άκουσα κάτι παιδιά στην πλατεία που λέγανε ότι αυτή η ομάδα κατέβηκε ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ. Εμείς, βέβαια, αυτά δεν τα πιστεύουμε.

Η ΑΕ Πηνείας τη νίκη της αγωνιστικής

Η δυναμική ΑΕ Πηνείας του Σιμόπουλου κάνει καταπληκτική πορεία, φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Αν και νεοφώτιστη ως τώρα έχει 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο στη Μυρσίνη. Προχτές στην Ανδραβίδα πήρε το ντέρμπι με τη Δάφνη 2-1 , με σκόρερ τους Λιακόπουλο (πεν.) και Μίχα στο 75΄ το νικητήριο, αφού ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Βαρβαρέσος. Ήταν η νίκη της αγωνιστικής.

Και πάλι στα δικαστήρια το ποδόσφαιρο

Ξεροσταλιάσαμε κάμποσοι νοματαίοι έξω από το Γραφείο του Δικαστή στο Πρωτοδικείο, αναμένοντας τα νέα σχετικά με την παρέμβαση του Θριάμβου Πύργου, ώστε να αναβληθούν οι εκλογές της ΕΠΣ. Στο Γραφείο του δεν μας επετράπη η είσοδος, ώστε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία, η οποία κράτησε περίπου μία ώρα. Μέσα ήταν οι δύο νομικοί των διαδίκων και ο πρόεδρος της Ένωσης, Άρης Κουλούρης, ενώ ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Πέτρος Μπηλιώνης, δεν χρειάστηκε να καταθέσει και δεν παρέμεινε στο γραφείο.

*Για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια για το ποδόσφαιρο. Τελικά, μετά από τρεις ώρες ο δικαστής έβγαλε την απόφασή του. Με προσωρινή διαταγή είπε να γίνουν οι εκλογές και στις 22 Φλεβάρη θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα… Χαίρετε!

*Η αντιπολίτευση ισχυρίστηκε πως οι εκλογές γίνονται πριν λήξει η θητεία της παρούσας διοίκησης. Δεν προηγείται ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Δεν ορίστηκε εκλογική επιτροπή.

* Η ΕΠΣ παρουσίασε έγγραφο της ΕΠΟ που δεν είναι απαραίτητη η εκλογική επιτροπή, ενώ προσκόμισε κάπου 80 πληρεξούσια των σωματείων που φανερώνουν, όπως ισχυρίστηκε, πως οι ψηφοφόροι είναι έτοιμοι!

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος