FOLLOW US: facebook twitter

Οι Ηλειακές επιχειρήσεις ταξιδεύουν τα προϊόντα τους…: Κτήμα Μπριτζίκη και Aroma farms σε διεθνείς εκθέσεις σε Γερμανία και Μ. Βρετανία

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Οικονομία

Σε διεθνείς εκθέσεις συνεχίζουν  τις δράσεις εξωστρέφειας,  οι Ηλειακές επιχειρήσεις, με στόχο να ταξιδέψουν και να λανσάρουν τα προϊόντα τους στοχεύοντας σε νέες αγορές εκτός Ελλάδας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Κτήμα Μπριντζίκη και η Aroma Farms που συμμετείχαν τον τελευταίο καιρό σε αντίστοιχες εκθέσεις.

Το Κτήμα Μπριντζίκη συμμετείχε στα Βιολογικά περίπτερα της Διεθνούς έκθεσης κρασιού PROWEIN στο Düsseldorf της Γερμανίας, την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Αιχμή του δόρατος της παρουσιάσης του Κτήματος, ήταν το μοναδικό #Green (οίνος φυσικής οινοποίησης, χωρίς θειωδη) που έκανε αίσθηση στο Organic World department της έκθεσης. Φυσικά παρούσα  ήταν και η “ψυχή” του οινοποιείου  Διονυσία Μπριντζίκη . Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της έκθεσης, τη φετινή χρονιά συμμετείχαν πάνω 6.870 εκθέτες από 64 έθνη, ενώ 60.000 επαγγελματίες από 133 χώρες επισκέφτηκαν την έκθεση και το ενιαίο wine bar  που υποστήριζε η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη, μεταξύ των οποίων εισαγωγείς κρασιών από το Μπορντώ, την Γερμανία, το Παρίσι, το Λουξεμβούργο, οινοπαραγωγοί από τη Νότιο Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστραλία, καθηγητές και φοιτητές από το πανεπιστήμιο Geisenheim, ξενοδόχοι από την Κύπρο, Οινοχόοι από την Γερμανία, την Χιλή, το Εκουαδόρ, τη Γαλλία, οινοδημοσιογράφοι, bloggers, εκπαιδευτές στον χώρο του κρασιού, άνθρωποι του Decanter και του Iwsc.

Από την άλλη, το Aroma Farms άνοιξε τα πανιά του  και ταξίδεψε για την πρώτη του έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο! Στις 22 και 23 Απριλίου πήρε μέρος στην  μεγαλύτερη Έκθεση φυσικών & βιολογικών προϊόντων της Ευρώπης για την αγορά της Μ. Βρετανίας, στο Excel του Λονδίνου. Εκεί λανσάρισε τα υπέροχα βραβευμένα βιολογικά τσάγια της και αφεψήματα από βότανα βιολογικώς σπόρων και καλλιέργειας στο μοναδικό αγρόκτημά της στο Σμίλα Ολυμπίας, όπως τσάι του βουνού, τριαντάφυλλο, μέντα, χαμομήλι, φασκόμηλο κλπ.   Όπως γνωρίζουμε οι Άγγλοι είναι λάτρεις του τσαγιού και η  Μεγάλη Βρετανία αποτελεί την 2η χώρα στο κόσμο στην κατανάλωση Βιολογικών και Φυσικών προϊόντων και έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος