FOLLOW US: facebook twitter

Οι γυναίκες γιόρτασαν στην Λιναριά!

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

pirgiotisses-linaria-giorti-gynaikas7

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ταβέρνα ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ διοργάνωσε στις 8 Μάρτη ένα όμορφο βράδυ για την Γιορτή της Γυναίκας

Γένους θηλυκού ως είθισται,  ήταν η πελατεία στην ταβέρνα ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ στη Λιναριά, που όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, μια πολύ όμορφη βραδιά για την Γιορτή της Γυναίκας την Τετάρτη 8 Μάρτη, με μεγάλη συμμετοχή και απίστευτο κέφι! Οι παρέες των γυναικών γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της ταβέρνας, ενώ η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και ένα σύντομο χαιρετισμό από την ιδιοκτήτρια Κυριακή Κανελλοπούλου, η οποία τόνισε ότι αυτήν την μέρα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όλες εκείνες τις γυναίκες που αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν  για την Δημοκρατία και την δικαιοσύνη και κυρίως για να αποκτήσουν διαχρονικά ίσα δικαιώματα με τους άντρες.

“Πριν από 160 χρόνια -όπως ανέφερε η κ. Κανελλοπούλου-  οι εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στην Ν. Υόρκη δεν φοβήθηκαν τίποτα και κανέναν, σήκωσαν το παράστημά τους , έδωσαν τον αγώνα τους και τα κατάφεραν. Εμείς γιατί να φοβόμαστε σήμερα;  Χρόνια πολλά λοιπόν στην ελπίδα και αγάπη κάθε γυναίκας»!

pirgiotisses-linaria-giorti-gynaikas4

Στην Γιορτή της Γυναίκας στην Λιναριά, δυναμικό «παρών» έδωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου «ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ», καθώς και γυναίκες από την γύρω περιοχή, την Ολυμπία, το Πελόπιο, το Βασιλάκι, την Κρέστενα και τη Ζαχάρω, που επιλέγουν σταθερά αυτήν την μέρα την παραδοσιακή τοποθεσία της διασκέδασής τους, για να απολαύσουν την όμορφη βραδιά, με καλό φαγητό και γλέντι που πάντα φροντίζουν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ».

Η πρόεδρος του Συλλόγου ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ Αντριάνα Αγγελακοπούλου, μετά τον χαιρετισμό της Κυριακής Κανελλοπούλου αναφέρθηκε με την σειρά της, στον  πολλαπλό ρόλο της γυναίκας μέσα στην κοινωνία, ως γυναίκα, σύζυγος, μάνα και εργαζόμενη και ακολούθησε βράβευση γυναικών του Συλλόγου για την προσφορά τους. Ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος