FOLLOW US: facebook twitter

Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη τους Αγ. Αρτέμιο

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τελέστηκε Δοξολογία στον Ι. Ναό Αγίου Αθανασίου

Τιμώντας την ημέρα της αστυνομίας αλλά και τον Προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο, αστυνομικοί και εκπρόσωποι των αρχών της Ηλείας παρακολούθησαν χθες τη Θεία Δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Πύργο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κκ Γερμανού, συνεπικουρούμενου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο και τους ιερείς Κ. Κοτσώνη και Αγγ. Ζέζα.

Ο αστυνόμος Α΄ Νικόλαος Μόσχοβας ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή, και αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία  αλλά και στην προσφορά του Σώματος. Ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων ότι ακριβή παρακαταθήκη είναι το παράδειγμα των συναδέλφων αστυνομικών που με τον ηρωικό τους θάνατο στις επάλξεις του χρέους αναβάθμισαν τις έννοιες της θυσίας, της κοινωνικής προσφοράς και της διακονίας.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, οι αστυνομικοί υποδιευθυντές Ηλείας Βαγγέλης Αναγνωστάκης και Σωτήρης Παπασωτηρίου, ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος-ΙΡΑ και Πρόεδρος της ΤΔ Ηλείας Νίκος Μαρούντας, ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημ. Παπαηλιού, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Κ. Κατσαριώτης, ο Λοχαγός Τ.Χ Αντώνιος Καλτσάς, εκπρόσωπος της 117 ΠΜ, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης Κ. Μητρόπουλος, ο βοηθός Περ/ρχη  Ολυμπισμού και Αθλητισμού Δ. Κωσταριάς, οι περ/κοί σύμβουλοι Λ. Αριστειδόπουλος και Παν. Πλατανιάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Νικολούτσος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Διον. Αντωνόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Ανδρ. Σκαρτσιάρης και Ανδρ. Αγγελακοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος