FOLLOW US: facebook twitter

Οι ΑΝΕΛ Ηλείας έκοψαν την πίτα τους

Ημερομηνία: 21-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

pita-anel-1

Μέ επιτυχία στέφθηκε η κοπή πίττας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Περιφερειακής Οργανωτικής επιτροπής Νομού Ηλείας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ στον Πύργο, με την συμμετοχή πολλών μελών, στελεχών και φίλων του κόμματος.
Ο συντονιστής κ. Τάκης Τσιλιμίγκρας διάβασε χαιρετισμό απο τον Πρόεδρο των ΑΝ.Ελ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.  Π. Καμμένο, Αντιπρόεδρο κο Σγουρίδη, Γραμματέα κο Δρόσο, την εκπρόσωπο τύπου Κα Παπαδοπούλου, τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κο Καράμπελλα, τον Γραμματέα περιφερειακών Οργανώσεων Κο Κίγκα, τον Γραμματέα τομέα Παιδείας Κο Καρβούνη την Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κα Παππά Σέββου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε εγκάρδια για την βοήθεια που προσφέρουν στον Νομό μας οι συνεργάτες των κεντρικών γραφείων του κόμματος  καθώς επίσης ευχαρίστησε τους πολιτευτές Κατσαμπέρη Νίκο, Γιαννικοπούλου Φωτεινή, Τσουπακόπουλο Παναγιώτη ο οποίος έφτιαξε και την πίττα και τα στελέχη του Νομού Χριστάκη Βασίλη, Αντωνόπουλο Αθανάσιο, Αράπογλου Αναστάσιο, Πασσά Αθανάσιο, Καραχρήστο Παν/τη, Τουτουντζάκη Άννα, Δημοπούλου Μαρία, Παναγοπούλου Δήμητρα, Νίκα Ιωάννη, Πέππα Τζόυ, Κοτούλα Ασημίνα, Καπατσούλια Νίκο, Μυλωνάκη Χρίστο, Καλλαθά Γιώργο, Κουντούρη Διονύσιο και όλους τους φίλους του κόμματος που παρευρέθησαν.

pita-anel-2
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε την οικογένεια του για την συμπαράσταση τους καθώς και την αδερφή του κ. Βένια Τσιλιμίγκρα
Το κλίμα ήταν ευχάριστο, αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις και συζητήσεις πολιτικές και μη. Τέλος ευχαρίστησε τον π. Κων/νο  για τα όμορφα λόγια του και για τι ευλογίες του και κατέληξε λέγοντας «Ευελπιστούμε το 2017 να μας βρει ελεύθερους και με υγεία.»

pita-anel-3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος