FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Προοδευτική 1-0: Με Κωνσταντόπουλο το τρίποντο

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά το μεγάλο διπλό στο Τραγανό, επικρατώντας της σκληροτράχηλης Προοδευτικής με 1-0 και παρέμεινε δεύτερος στη βαθμολογία, στο -6 από τη Νίκη Τραγανού.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου πέτυχε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος στο 35΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς με τον Π. Κουτσογιαννάκη και τον Μπακατσέλο στο β΄ μέρος (τετ-α-τετ).

Η Προοδευτική  είχε μόνο μια καλή φάση στο παιχνίδι, στο 30΄, με το σκορ στο 0-0, όταν ο Νικολετάκης κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε απευθείας ο ίδιος και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (87΄ Μυλωνάς), Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (85΄ Ζωγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Π.Κουτσογιανάκης (75΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Ζαπάντης (30΄ Μπακατσέλος).

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Ορλόφ, Μούζος, Λ. Σάμαρης (46΄ Κατσιμιτσίρης), Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (46΄ Μητρόπουλος), Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος