FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-0: Δυνατός ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 27-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ντέρμπι της Κυριακής στην Κρέστενα.

Νίκησε σχετικά εύκολα τον Ολυμπιακό και ανέβηκε στην 3η θέση

Ο Ξενοφών ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στην Α1 Κατηγορία, το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου επικράτησε δίκαια με 2-0 του Ολυμπιακού Σαβαλίων, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα,  ενώ είχε και ατυχίες με τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα (ο Χοτζάι ένιωθε ενοχλήσεις από το 30΄, έφυγε από το κέντρο της άμυνας και ανέβηκε στα χαφ  και άντεξε μέχρι το 60΄, ενώ στο 70΄ τραυματίστηκε και ο Μπουγονικολός και αντικαταστάθηκε άμεσα).

Στο α΄ ημίχρονο ο Ξενοφών ήταν καλύτερος και παρότι του έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, κατάφερε να προηγηθεί στο 45΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάββα Αντωνόπουλου, ο οποίος το αφιέρωσε στον επίτιμο πρόεδρο του Ξενοφώντα, Άγγελο Κουή, που είχε την ονομαστική του γιορτή.  Πέναλτι που κέρδισε ο Μπακατσέλος από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Κώστα Κόλλια.  Νωρίτερα, ο Ξενοφών είχε δύο μακρινά σουτ του Μπακατσέλου στο 5΄ και στο 30΄ που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια κι ένα απευθείας φάουλ στο 28΄ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι από καλή θέση, που είχε την ίδια τύχη. Ο Ολυμπιακός στο α΄ μέρος είχε παθητικό ρόλο και μόνο ένα μακρινό σουτ του Σταυρούλια στο 20΄ που πέρασε ψηλά άουτ.

2-0 με Πάρη και τέλος

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο 49΄ ο Σάββας Αντωνόπουλος είχε σουτ από το ύψος του πέναλτι  ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κόλλια. Και στο 66΄ έγινε το 2-0. Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Αναμουρλίδης στο δεύτερο δοκάρι πάσαρε με το κεφάλι στον Πάρη Κωνσταντόπουλο και αυτός μέσα από τη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά για να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς αλλά δεν δημιούργησε κάποια καλή φάση για γκολ.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Δημάκης, Πλατανίτης, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος, χωρίς να υστερήσει κανείς,  ενώ από τον Ολυμπιακό διασώθηκε ο Μάρκος Μαρκόπουλος. Εξαιρετική  η διαιτησία του Κούλη και των βοηθών του, Καραλή, Ασημακόπουλου.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (87΄ Μυλωνάς), Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης (76΄ Μ. Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος (84΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Σ. Αντωνόπουλος (60΄ Αλεξόπουλος), Φ. Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Ολυμπιακός Σ.:  Κόλλιας, Μπουγονικολός (70΄ λ.τρ. Θ. Τσακοπιάκος), Μ. Μαρκόπουλος, Λαμπρόπουλος (73΄ Κάσσας), Χοτζάι (60΄ λ.τρ. Γεωργίου), Σαββανίδης, Κ. Τσακοπιάκος, Κολτσίδας, Καλουτάς, Σταυρούλιας, Χ. Μαρκόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος