FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Για το τρίποντο και στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων δίνει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Πηγαίνει στη Ζαχάρω εκεί όπου θα κοντραριστεί με το νεοφώτιστο Ολυμπιακό και στόχος είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη, μετά το μεγάλο διπλό στη Μανολάδα επί της Προοδευτικής.

Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, αφού ακόμα και στην ήττα της πρεμιέρας από την πανίσχυρη Νίκη Τραγανού, είχε καλή εικόνα, κυρίως στο β΄ ημίχρονο. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να βρεθούν και φέτος στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να πάρουν μέρος στα πλέι-οφ.

Και με βάση το ρόστερ τους αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι, κάτι που δίνει ομοιογένεια και συνοχή, μπορούν να τα καταφέρουν. Στα αγωνιστικά, ο Κυριάκος Αναμουρλίδης που δεν αγωνίστηκε στη Μανολάδα, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή.

*Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Ξενοφών εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον προπονητή της ομάδας, Ντίνο Παναγιωτακόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του, Διονύση.

**Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξενοφών ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους μεγάλους χορηγούς Τάσο Βασιλόπουλο και Τάσο Κάπο (ΑΒ Βασιλόπουλος Κρέστενας και Ζαχάρως) καθώς και τη Νίκη Χρονοπούλου (ISTANTE).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος