FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Θύελλα 2-0: Εδραιώνεται στη 2η θέση

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του, με 2-0 επί της Θύελλας, το απόγευμα του Σαββάτου και μετά τις γκέλες του Ολυμπιακού Σαβαλίων και της Δόξας Ν.Μανολάδας, απέκτησε προβάδισμα τριών και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα, για τη δεύτερη θέση. Η Θύελλα παρέμεινε στην 8η θέση και στόχος της είναι να μείνει στην πρώτη 8άδα.

Στο 25’ ο Αναμουρλίδης με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 70’ ο Παναγόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έγραψε το 2-0. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βασιλακόπουλος της Θύελλας. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου είχε και άλλες φάσεις  για γκολ με τους Γαλανόπουλο και Μπακατσέλο, ενώ η Θύελλα είχε στο 75’ ένα ωραίο φάουλ του Νεοφώτιστου που σταμάτησε στο δοκάρι.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Μιχαλόπουλος (65’ Σκαλτσάς), Αλεξόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (70’ Ζωγόπουλος), Μπακατσέλος, Κωνσταντόπουλος (85’ Αλεξανδρόπουλος), Παναγόπουλος, Γαλανόπουλος (80’ Σακέλλης) .

Θύελλα: Παππάς, Κοζοκάρου, Νεοφώτιστος, Μπίρμπας, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης (85’ Σούφης), Παπαδάτος (46’ Γ. Ντάβαρης), Δ. Ντάβαρης (65’ Παναγιωτόπουλος), Διαμαντάκος (70’ Παργινός), Κουβελιώτης, Καλαντζής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος