FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Θύελλα Πύργου 5-1

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Εμφατική νίκη…

Με μια επιβλητική εμφάνιση και ευρεία νίκη, ο Ξενοφών επανήλθε στις επιτυχίες αφού συνέτριψε τη Θύελλα με σκορ 5-1. Μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, παρά την απουσία των Μιλοσέφσκι, Δαβουρλή και για πρώτη φορά βασικό τον ταλαντούχο Αλεξόπουλο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 15΄ προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Αλεξόπουλου στο 7΄, Ζούλη στο 12΄ και Ζαπάντη στο 14΄. Η επανάληψη είχε μεγάλο ενδιαφέρον παρά το αρχικό 3-0. Στο 65΄ ο Ζαπάντης αντί να διώξει τη μπάλα, πήγε να ντριμπλάρει τον Γιούρτα, εκείνος του ξέφυγε και ο αμυντικός του Ξενοφώντα τον ανέτρεψε. Αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και υπέπεσε σε πέναλτι, που εκτέλεσε ο Σαΐνης και απέκρουσε ο Κουτρουμπής. Ένα λεπτό αργότερα ο Γιούρτας μείωσε σε 3-1 αλλά οι γηπεδούχοι επανήλθαν στο παιχνίδι και με τους Μπάρκα στο 81΄ και Μπακατσέλο στο 83΄ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. Ξεχώρισαν από τους νικητές πέραν του Αλεξόπουλου, οι Ζούλης, Αναμουρλίδης, Μπάρκας. Από τη Θύελλα, καλύτεροι οι Κατελούζος, Γιούρτας. Καλή η διαιτησία του Σφυρή.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (68’ Κωνσταντόπουλος), Ζαπάντης, Τσάμπρας, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης (46’ Μπατζάκας), Ζούλης, Αλεξόπουλος (85’ Χαραλαμπόπουλος), Μπάρκας, Κουτσογιαννάκης, Μπακατσέλος.

Θύελλα: Πλατής, Παναγιωτόπουλος, Κατελούζος, Δημητρουλόπουλος (46’ Νεοφώτιστος), Σαΐνης, Τζουβάνι (72΄ Σκουρής), Κότσι (46’ Παργινός), Θεοδωρόπουλος, Διαμαντάκος, Γιούρτας, Τριγάζης (46΄ Νεοφώτιστος).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος