FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών: Δυνατός και τη νέα σεζόν-Πήρε Χαραλαμπόπουλο, ανανέωσε ο Δημάκης

Ημερομηνία: 09-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων υπό τις οδηγίες των Ντέγιαν Μιλοσέσκι,  Νίκου Αντωνόπουλου ξεκίνησε την προετοιμασία το απόγευμα της Τρίτης, με 23 παίκτες στο ρόστερ και μην έχοντας ακόμα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις, δείχνοντας πως θα είναι πολύ δυνατός και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ανάμεσα στους παίκτες ήταν ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος, ο 32χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αλφειό και θα προσθέσει δύναμη στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναγιώτης Δημάκης θα παίξει για άλλη μια σεζόν στον Ξενοφώντα.

 

Παρών στην πρώτη της ομάδας ήταν και ο εξίσου πολύ δυναμικός μεσοαμυντικός, Παναγιώτης Δημάκης, που πέρυσι ξεχώρισε, παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο σαγόνι στο ματς με τον Ολυμπιακό στη Ζαχάρω, την 1η Οκτωβρίου 2017, που τον άφησε εκτός δράσης για 3 μήνες περίπου.

Ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Πέρα από τον Δημάκη, συνεχίζουν στον Ξενοφώντα και οι Μάριος Παναγόπουλος, Κώστας Λιαμπότης. Στον αντίποδα, ο Φώτης Παναγόπουλος, εκτός απροόπτου, δεν θα συνεχίσει… Στα μεταγραφικά, θα αποκτηθούν δύο ακόμη παίκτες και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν μεσοεπιθετικό. Ίσως και εντός της εβδομάδας, ολοκληρωθούν οι δύο αυτές μεταγραφές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος