FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ατρόμητος Καβασίλων 7-1: Δεύτερος με επτάρα!

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερα γκολ ο Φώτης Παναγόπουλος

Ο Ξενοφών Κρεστένων ήταν για άλλο ένα φετινό παιχνίδι καταιγιστικός, σκοράροντας  7 φορές κόντρα στον Ατρόμητο Καβασίλων και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου είχε σε μεγάλη μέρα το Φώτη Παναγόπουλο, ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 7 γκολ της ομάδας του κι έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, σε 10 αγώνες! Μόλις στο 6΄ ο Αλεξόπουλος έκανε το 1-0 αλλά στο 20΄ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο.

Στο 34΄ ο Παναγόπουλος έπιασε δουλειά και έκανε το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο 60΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γραφοντας το 3-1 και στο 70΄ ο Μιλοσέσκι με δυνατό σουτ σημείωσε το 4-1. Στο 74΄ και 77΄ ο Φώτης Παναγόπουλος πρόσθεσε άλλο δύο γκολ στο ενεργητικό του και για την ομάδα του και το τελικό 7-1 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος (75΄ Ζωγόπουλος), Κωνσταντόπουλος , Σακέλης (46’ Κουτσογιαννάκης Π.), Παναγόπουλος(78΄ Αλεξανδρόπουλος), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος (55’ Μυλωνάς).

Ατρόμητος: Κολίντζας, Χατζηγιάννης, Παπαδόπουλος(λ. τρ. 42΄Τσουκαλάς Π. – λ. τρ. 65΄ Δημητρίου), Κωστόπουλος, Μουσερής, Γκίνης, Ραυτόπουλος, Μπάχα, Ντούγκας (64’Κορκός), Γεωργόπουλος, Καλουτάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος