FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινούν αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ημερομηνία: 31-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Από 1η Νοέμβρη έως και 15 με μεγάλες προσφορές και στην Ηλεία

Η 15ήμερη ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα καταστήματα, ξεκινά αύριο Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και για την Ηλεία και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν ήδη προετοιμαστεί για το εκπτωτικό αυτό διάστημα με πολύ καλές προσφορές που φτάνουν ακόμα και στο 50%. Στην αγορά του Πύργου πολλά μαγαζιά έχουν ήδη τοποθετήσει στις βιτρίνες τους αφίσες της εκπτωτικής καμπάνιας και διαφημιζουν τις τιμές και τα προϊόντα τους.

Όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και κατά τη διενέργειά τους εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. Ωστόσο επειδή έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και απέχουν ακόμα πολύ οι κανονικές εκπτώσεις του Φεβρουαρίου, τα καταστήματα έχουν υποδεχθεί με θέρμη το μέτρο των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Νοέμβρη, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν αρκετούς καταναλωτές εν μέσω φθινοπώρου και με δεδομένο ότι σε ένα μήνα ανοίγει και η χειμωνιάτικη σεζόν.

Στο διάστημα αυτό, δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Ηλείας, ωστόσο, με αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων, τάσσονται κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, οπότε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν αναμένεται η αγορά στις μεγάλες πόλεις του νομού να παραμείνει ανοιχτή την προσεχή Κυριακή. Ωστόσο οι καταστηματάρχες ευελπιστούν σε μια αύξηση του τζίρου τους σε μια άνυδρη στην ουσία εποχή, αφού οι περισσότεροι καταναλωτές προσμένουν κυρίως την περίοδο των Χριστουγέννων για να κάνουν τα ψώνια τους. Γι αυτό και υπόσχονται μείωση τιμών από 30%-50% σε όλα τους τα προϊόντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος