FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας: Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους…

Ημερομηνία: 12-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μάγεψαν οι μαθητές του Ωδείου Αμαλιάδας

Στην κατάμεστη αίθουσα  του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου το δεύτερο μέρος των  ετήσιων επιδείξεων  των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας. Σ’ αυτή την όμορφη  συναυλία, οι μικροί μουσικοί, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους επιδεικνύοντας τη δουλειά που κάνουν όλο το χρόνο στο Ωδείο. Η προετοιμασία τους ήταν άψογη, η παρουσία τους εξαιρετική και υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και καταξιωμένων Δασκάλων τους Νόρας Χάρδα, Γιώργου Καφεντζή & Εβής Γκιώνη εντυπωσίασαν το κοινό πλημμυρίζοντας την αίθουσα εκδηλώσεων με μελωδίες και ηχοχρώματα.

Η Συναυλία ήταν ενταγμένη στις ετήσιες επιδείξεις Σχ. Έτους 2016-17, της Σχολής  Οργανικής Μουσικής,  οι οποίες είχαν χωριστεί σε 2 μέρη λόγω του πλήθους των παιδιών. Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου με την ίδια επιτυχία και η Συναυλία της Σχολής Μονωδίας (Φωνητικής)  το Σάββατο 18 Μαρτίου. Οι ετήσιες επιδείξεις του Ωδείου αποτελούν μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος όπου τα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν  ενώπιον κοινού. Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ.Χρήστος Χριστοδουλόπουλος,ο Αντιδήμαρχος κ.Νώντας Παναγιωτόπουλος,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Ο ΗΛΕΙΟΣ¨κ.Αλέξανδρος Μανωλόπουλος,ο Γ.Γραμματέας του Δήμου κ. Λυκούργος Πολυχρονόπουλος,η Πρόεδρος της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης κ.Ελένη Σκάβδη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας στέλνοντας τα παιδιά τους να καλλιεργήσουν του μουσικό ένστικτο που έχουν.

Ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια,  τόνισε συνεχίζοντας ο Δήμαρχος, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια και η δουλειά που γίνεται στο Ωδείο και να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις υπάρχουν, ευχαρίστησε επίσης τα παιδιά για τη συνεχή προσπάθεια που κάνουν και ιδιαίτερα τους Δασκάλους οι οποίοι είναι πάντα δίπλα τους και τα βοηθούν από μικρή ηλικία να καλλιεργήσουν το έμφυτο μουσικό ένστικτο που διαθέτουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος