FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κουρμπανάς: «Να καθιερωθούμε στις εθνικές κατηγορίες»

Ημερομηνία: 16-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι o προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Αντωνόπουλο στον πάγκο του Πανηλειακού, με τον 55χρονο τεχνικό να  έρχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στον Πύργο .

Ο Κουρμπανάς  από το Βέλο Κορινθίας , ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Μαρκό το 1996. Ακολούθησαν Αιολικός, Δόξα Βύρωνα, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Φωστήρας, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Λαμία και Βύζαντας Μεγάρων μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Από το 2011 ως το 2013 ήταν στον πάγκο του Παναιγιαλείου. Τον Ιούλιο του 2014 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας ενώ την περασμένη σεζόν πέρασε και από τον πάγκο της Καλλιθέας.

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, ο οποίος θα έρθει στον Πύργο στις 7 Ιουλίου,  μίλησε στην «Πρωινή» για τη συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους, κάνοντας λόγο για καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες. «Συμφώνησα με τον Πανηλειακό διότι είδα ότι με ήθελαν πολύ και αυτό μέτρησε. Έχω έρθει σαν αντίπαλος στον Πύργο, ξέρω την ομάδα και έχει καλές προδιαγραφές. Μίλησα με σοβαρούς ανθρώπους και είπαμε να πορευτούμε με σιγανά αλλά σταθερά βήματα, ώστε η ομάδα να καθιερωθεί. Όχι βέβαια να καθιερωθεί σαν όνομα, αφού ο Πανηλειακός είναι μεγάλο όνομα στην κατηγορία, αλλά να καθιερωθεί επειδή έλειπε τόσο καιρό από τις εθνικές κατηγορίες. Με ηρεμία και πειθαρχία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε», τόνισε αρχικά ο Κορίνθιος προπονητής.

Στην ερώτησή μας για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αν έχουν τεθεί  αγωνιστικοί στόχοι, ο κ. Κουρμπανάς απάντησε: «Θα είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα, εφόσον υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες και δύσκολα θα μπορεί κανείς να προσδιορίσει τους στόχους του. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το ρόστερ μας και εν συνεχεία να δούμε τη δυναμική του ομίλου».

Όσο για την επάνδρωση του ρόστερ, ο 55χρονος τεχνικός ανέφερε: «Έχω δει σε βίντεο την ομάδα στα ματς με την Καλαμάτα και το Καταστάρι. Έχω λοιπόν κάποια εικόνα, όχι όμως σε απόλυτο βαθμό. Από το σημερινό δυναμικό δεν γίνεται να μείνουν όλοι οι παίκτες. Πιθανόν να μείνουν περίπου 10-12 ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να γεμίσουμε με 23-24 παίκτες. Αυτό το λέω σαν αρχική προσέγγιση καθώς είναι κάτι που θα το δούμε διεξοδικά στη συνέχεια. Θα κοιτάξουμε για Ηλείους παίκτες προκειμένου να ενισχύσουμε το ντόπιο στοιχείο αλλά θα αποκτήσουμε φυσικά και μη Ηλείους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ψάξουμε με ηρεμία και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στις επιλογές μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος