FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Καλαμπάκος: «Παλέψαμε πολύ…»

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη: «Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, γιατί ήμασταν αρκετά στριμωγμένοι τον τελευταίο μήνα, παίζαμε άσχημα. Ήταν σήμερα μια από τις τελευταίες ευκαιρίες μας για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε λογική σωτηρίας. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γιατί είδαμε και πάλι την ομάδα μας να παλεύει πολύ.

Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ο καθένας έχει τα ζόρια του. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Όταν κρίνεται στο ένα σουτ το παιχνίδι, κάποιος θα είναι ευχαριστημένος όπως εγώ τώρα και κάποιος άλλος θα γκρινιάζει, όπως ο Παναγιώτης. Ο Άρης έπαιξε έξυπνα, έβαλε τη μπάλα στο καλάθι και προσπαθήσαμε με κάποια τρικ να τον κρατήσουμε μακριά…Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στον Άρη. Εκτιμώ ότι ο Παναγιώτης θα τα καταφέρει είναι καλός καπετάνιος, ήταν και είναι μάγκας».

Π. Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ανέφερε από τη μεριά του: «Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε εύκολα ντράιβ και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε αυτά που ζητούσαμε. Όταν το ματς έφτασε στο ένα σουτ, χάσαμε δύο σουτ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την ήττα. Δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε περισσότερο σκληρά. Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους την δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα το χάσαμε εμείς. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος