FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Δεν περίμενα το ψυχολογικό σπάσιμο»

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε κατά τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με το Λαύριο:

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και ισχύει το ότι έρχονται από πολύ καλά παιχνίδια και είναι πολύ καλή ομάδα. Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και διαβασμένη και ήμασταν συγκεντρωμένοι και μπορέσαμε να βρισκόμαστε κοντά στο σκορ παρότι η διαφορά μας ήταν τεράστια στα τρίποντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά το τρίτο δεκάλεπτο πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, πρέπει να δούμε αυτό το ψυχολογικό σπάσιμο που μας συνέβη. Δεν το περιμέναμε και πρέπει τώρα να σκεφτούμε αρκετά πράγματα και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε από εδώ και πέρα. Δεν περίμενα αυτό το ψυχολογικό σπάσιμο της ομάδας μου στο τρίτο δεκάλεπτο».

 

Χρήστος Σερέλης: «Σταματήσαμε το ρυθμό του Κοροίβου»

«Σήμερα κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, με μεγάλη ευστοχία και ουσιαστικά συνεχίσαμε τις δύο πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για να σταματήσουμε τον ρυθμό του Κοροίβου και μας βγήκε και τελικά το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα. Το κλειδί για εμάς ήταν να μην βρει ρυθμό ο Κόροιβος και να μην έχει μεγάλο σερί και από εκεί και πέρα συνέβησαν όλα στην εντέλεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος