FOLLOW US: facebook twitter

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – «Για τους Νέους»: Πρόσκληση στο 2ο Προσυνέδριο της Ν.Δ.   

Ημερομηνία: 18-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09:30 π.μ., στο 2ο Προσυνέδριό μας στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Astir Hotel, με θέμα: «Για τους Νέους».

Οι θεματικές ενότητες αφορούν στην προσχολική αγωγή, τα σύγχρονα, ευρωπαϊκά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, την επαγγελματική εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και δια βίου μάθηση, τα πανεπιστήμια ως πόλοι έρευνας, καινοτομίας και αριστείας, τις πολιτικές για να γίνει η Ελλάδα ξανά ελκυστική για τους νέους.

Το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Θα είναι ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων, μέσα από το οποίο θα συνδιαμορφώσουμε και θα επικυρώσουμε τους κεντρικούς άξονες των προγραμματικών μας θέσεων.

Ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση να προσφέρουν στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για τη χώρα μας.

Θέλουμε μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές. Δικός  μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες – ιδίως οι νέοι – μπορούν να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν.

Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.     


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος