FOLLOW US: facebook twitter

ΝΟΔΕ ΗΛΕΙΑΣ – Υπο την προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη

Ημερομηνία: 18-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

spanakis-nd

Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας

Υπό την Προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κου. Βασιλείου-Πέτρου Σπανάκη θα πραγματοποιηθεί  το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 06:30 μμ, η Σύνοδος Προέδρων και Στελεχών Οργανώσεων Ηλείας.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας, 28ης Οκτωβρίου και Πλατείας Ηρώων, 4ος όροφος, στον Πύργο.

Τα στελέχη της Παράταξης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Γραμματέα Οργανωτικού για τις προτεραιότητες, τους στόχους και την τρέχουσα πολιτική ατζέντα, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος σχετικά με θέματα οργάνωσης του κόμματος.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του ανά την Ελλάδα, ο Γραμματέας Οργανωτικού κος. Βασίλειος Σπανάκης, έχει την ευκαιρία να επικοινωνεί τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα της Παράταξης στις τοπικές κοινωνίες και να ενημερώνει τα στελέχη μας για τον τρόπο που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κόμμα.        

Τα στελέχη του κόμματος μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και στηρίζουν την προσπάθεια του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση και αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος