FOLLOW US: facebook twitter

Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Αλφειούσας: Σχολείο… «ζωγραφιά»!

Ημερομηνία: 27-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Οι μαθητές ομόρφυναν το χώρο τους στα πλαίσια του Let’s do it Greece

Στα πλαίσια της εβδομάδας  “Let’s do it Greece” που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας, το Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Αλφειούσας έδωσαν δυναμικό παρών, προκειμένου να ομορφύνουν το χώρο τους, το μέρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

«Εθελοντισμός» μια λέξη που περικλείει τη λέξη «θέλω» και οι μικροί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θέλουν ένα σχολείο όμορφο, ένα σχολείο καθαρό, ένα σχολείο με χρώματα και ζωγραφιές. Ένα σχολείο που θα προσελκύει και θα εμπνέει.

Για αυτό το λόγο την Τετάρτη 25/4/2018 έδωσαν ραντεβού όλοι προκειμένου να βάλουν ένα χεράκι και να γίνουν «Αυτοί η αλλαγή που περιμένουν» σύμφωνα με το σύνθημα της πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας  Let’s do it Greece 2018.

Σήκωσαν λοιπόν τα μανίκια, φόρεσαν γάντια που τους προμήθευσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πήραν σκούπες, φαράσια και αξίνες για να καθαρίσουν τα παρτέρια, το προαύλιο, να ξεβοτανίσουν και στο τέλος να φυτέψουν καινούρια λουλούδια.

Οι μαθητές ομόρφυναν το χώρο τους στα πλαίσια του Let’s do it Greece

 

Πήραν όμως πινέλα και χρώματα που τους προμήθευσε το τμήμα παιδείας του Δήμου Πύργου, προκειμένου να ξαναζωντανέψουν την υπέροχη τοιχογραφία και τα επιδαπέδια παιχνίδια που είχαν υλοποιηθεί πάλι στα πλαίσια της ίδιας δράσης το 2016. Και τότε οι γονείς με πρωτοβουλία της νηπιαγωγού κ. Μένιας Παπουτσή, ζωγράφισαν τα ίδια τα παιδιά τους, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο μέχρι την τελευταία τάξη του Δημοτικού. Την τελευταία βέβαια πινελιά και ολοκλήρωση της τοιχογραφίας την έβαλε η μαμά-ζωγράφος Ντενίσα Σίμα. Πλέον η τοιχογραφία θυμίζει σε όλους, τα παιδιά που φοιτούσαν εκείνη τη σχολική χρονιά…

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που παρόλο το δυνατό ήλιο και την ανυπόφορη ζέστη τα κατάφεραν!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος