FOLLOW US: facebook twitter

Νηνεμία μετά την… καταιγίδα!: Πρώτη ημέρα εφαρμογής της ρυθμιστικής στη χερσαία ζώνη του Κατακόλου

Ημερομηνία: 13-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Η ρυθμιστική για την κυκλοφορία στη χερσαία ζώνη λιμένα τέθηκε χθες σε εφαρμογή στο Κατάκολο. Όμως τα κακώς κείμενα, δεν φαίνεται να διορθώθηκαν, καθώς τα παράπονα παραμένουν και η άγρα πελατών, δεν εξαφανίστηκε… Τουλάχιστον έως την ώρα που επενέβησαν οι άνδρες του Λιμεναρχείου Κατακόλου για να επιβάλλουν την τάξη σε εκείνους που με τον τρόπο τους θέλησαν να εφαρμόσουν τις δικές τους πρακτικές, στον ελεγχόμενο χώρο… Παρόντος του Λιμενάρχη Κατακόλου Δημήτρη Παπαηλίου και των συνεργατών του τηρήθηκε η τάξη, αλλά οι αντιδράσεις και οι μικροεντάσεις δεν έλειψαν.

Από νωρίς το πρωί οι λιμενικοί έλεγξαν όλα τα οχήματα που εισήλθαν στο χώρο της χερσαίας ζώνης, λεωφορεία της κρουαζιέρας, του ΚΤΕΛ και τα ταξί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Όλοι οι υπόλοιποι στάθμευσαν στο χώρο της μαρίνας και τα μεν ταξί περίμεναν τη σειρά τους για να εισέλθουν στη χερσαία ζώνη για τα δε, λεωφορεία να επιβιβάσουν τουρίστες που επέλεξαν αυτό τον τρόπο μεταφοράς για την Ολυμπία.

Όμως δεν ήταν λίγα τα λεωφορεία που επιβίβασαν τουρίστες στον κεντρικό δρόμο του Κατακόλου για την Ολυμπία, δημιουργώντας νέες συνθήκες στην καρδιά της αγοράς. Γεγονός που προκάλεσε την οργή και την αντίδραση των καταστηματαρχών που μίλησαν και πάλι για άγρα πελατών…

Σε δηλώσεις του ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημήτρης Παπαηλίου τόνισε πως σε αυτή την πρώτη ημέρα εφαρμογής της νέας – προσωρινής ρυθμιστικής, δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στους παραβάτες, έγινε ενημέρωση όλων των επαγγελματιών που ασχολούνται με τις υπηρεσίες μεταφοράς και πλέον από εδώ και στο εξής, δικαιολογία δεν θα υπάρξει, οπότε και θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος