FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 55χρονος Ρουμάνος στην Ξυλοκέρα: Θάνατος-μυστήριο σε καβγά

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του ΑΤ Πύργου, ενώ ερευνούν σχετικά με την υπόθεση.

 

Ένας καβγάς με ομοεθνή του, φαίνεται πως στάθηκε μοιραίος για έναν 55χρονο εργάτη από τη Ρουμανία. Νωρίς το απόγευμα έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι όπου διέμενε στην Ξυλοκέρα, μετά από ένα τσακωμό. Οι Αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν – καθώς ο εμπλεκόμενος στον καυγά δεν είναι σε θέση λόγω μεγάλης μέθης να δώσει στοιχεία – τι πραγματικά συνέβη και ο άνθρωπος αυτός έχασε τη ζωή του…

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα ο 55χρονος Ρουμάνος, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο του Πύργου, από δύο ομοεθνείς του. Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι, όπου εκτιμάται πως έχει προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν είναι και αποτέλεσμα πτώσης και χτυπήματος σε τσιμέντο ή κάποιο ανάλογο υλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος επέστρεψε από τη δουλειά του σε αγροτικές καλλιέργειες και είχε λεκτική προστριβή με ομοεθνή του, ο οποίος δεν είχε πάει για δουλειά χθες, καθώς ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, από το προηγούμενο βράδυ. Οι δύο άντρες δεν άργησε να έρθουν στα χέρια. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ φάνηκε πως το επεισόδιο είχε τελειώσει, δύο άλλοι Ρουμάνοι, βρήκαν τον 50χρονο στο έδαφος με το τραύμα στο κεφάλι και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που ανέλαβε την υπόθεση, οι αστυνομικοί προσήγαγαν άτομα που βρίσκονταν στο χώρο, δύο άντρες και μια γυναίκα για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση. Ένας Ρουμάνος 35 ετών κρατείται προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση μιας και οι αστυνομικοί διερευνούν την εγκληματική ενέργεια, που φαίνεται να οδήγησε στο θάνατο του 55χρονου. Να σημειώσουμε πως οι Ρουμάνοι εργάτες γης που βρίσκονται στην Ξυλοκέρα δεν διαμένουν όπως πληροφορηθήκαμε εδώ μόνιμα, αλλά έρχονται εποχικά για το μεροκάματο στις καλλιέργειες πορτοκαλιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος