FOLLOW US: facebook twitter

ΝΕΔΑ: «Λάσπη αντί για νερό τρέχουν οι βρύσες στο Τ.Δ Φασκομηλιάς»

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

td-faskomilias1

Δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ Ζαχάρως ζητά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ΝΕΔΑ                      

Μόνο νερό δεν θυμίζει το υγρό που καταλήγει στα σπίτια  των κατοίκων της φασκομηλιάς του Δήμου Ζαχάρως τις μέρες των βροχοπτώσεων μέσω του δικτύου ύδρευσης τους, καθώς αντί για γάργαρο και καθαρό, όπως ανέμενε κανείς, μοιάζει με λασπόνερο.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό, μιας και παρά τις διαρκείς καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής  ο Δήμος αδιαφορεί και το πρόβλημα παραμένει άλυτο, με τους ιδίους να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό, είτε να τοποθετούν φίλτρα καθαρισμού.

td-faskomilias2

Η Αντιπολίτευση του Δήμου Ζαχάρως ΝΕ.Δ.Α αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους Τάσο Αλτάνη, Χρήστο Βλάχο, την πρόεδρο Τ.Κ Φιγαλίας Ολυμπία Κατσάμπουλα και τo στέλεχος της παράταξης κων. Γιαννίκο,  πραγματοποίησαν  αυτοψία στον χώρο της υδρομάστευσης στη θέση Βρασίτσα του δικτύου ύδρευσης Φασκομηλιάς, (Δεξαμενές-δίκτυο σωληνώσεων κλπ).

Εικόνα εγκατάλειψης διαπιστώθηκε  σε ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης, και αυτό μας οδήγησε να ζητήσουμε από τις 07-09-2016 την  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Νόμο 3852/2010 με μοναδικό θέμα  το δίκτυο ύδρευσης Φασκομηλιάς.

Παράλληλα θα ζητήσουμε άμεσα  την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από τις αμιαντοσωλήνες ,δεδομένου ότι ο αμίαντος είναι ένα άκρως επικίνδυνο καρκινογόνο υλικό και  αποτελεί μια σοβαρή απειλή για την ανθρώπινη υγεία των πολιτών.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος