FOLLOW US: facebook twitter

«Να νικήσει το ποδόσφαιρο» – Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Πανηλειακός-Ξενοφών

Ημερομηνία: 25-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνέντευξη Τύπου χθες από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη και τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθες στα γραφεία της Ένωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης και οι εκπρόσωποι του Πανηλειακού και Ξενοφώντα, ενόψει του σημερινού τελικού. Από πλευράς Πανηλειακού παραβρέθηκε ο πρόεδρος Χρήστος Χήτος και από πλευράς Ξενοφώντα ο πρόεδρος Γιάννης Βλαχόπουλος και ο παράγοντας Αλέξης Κωστόπουλος. Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Σάκης Γιαννόπουλος από την Ε.Δ., όπως και πολλά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Άρης Κουλούρης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ, ανέφερε: «Εύχομαι και πιστεύω ότι θα γίνει ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις 5μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο και να  τιμήσει με την παρουσία του τους φιναλίστ. Θα προηγηθεί του τελικού, στις 4μ.μ.,  ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών των δύο συλλόγων, διάρκειας μισής ώρας. Επειδή το Ενωσιακό Γήπεδο δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα, προτρέπουμε τους φιλάθλους να έρθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να εξασφαλίσουν και θέση πάρκιν. Παράλληλα, παραχωρήσαμε χωρίς αμοιβή την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην ΟΡΤ. Φέτος δεν δώσαμε προσκλήσεις στα σωματεία και τους επισήμους, διότι λόγω γηπέδου δεν μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε όπως πρέπει. Διαιτητές θα είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, ο Μάριος Λαμπρόπουλος με βοηθούς τους Πήττα, Καραλή και 4ο τον  Μαρκαντωνάτο.  Ελπίζω και πιστεύω ότι νικητής θα είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία στις δύο ομάδες».

Γ. Βλαχόπουλος

«Αγώνας σε φίλαθλα πλαίσια»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ξενοφώντα, Γιάννης Βλαχόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Ευχή όλων μας είναι να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι σε φίλαθλα πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς, έχουμε  προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα στην ομάδα μας  και εγγυόμαστε την ομαλή έκβαση του αγώνα».

Χρ. Χήτος

«Να ευχαριστηθεί ο κόσμος»

Τέλος, ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Χρήστος Χήτος, ανέφερε: «Ο Πανηλειακός με τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τους «Πυρσούς», αρχίζει ξανά να καταξιώνεται και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Με τον Ξενοφώντα έχουμε πολύ καλές σχέσεις και πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα για τις δύο ομάδες. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, εύχομαι φυσικά να είναι ο Πανηλειακός και να ευχαριστηθεί ο κόσμος τον τελικό».

ΕΠΣΗ

Προπώληση εισιτηρίων τελικού

Γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 με 14:00 θα πωλούνται εισιτήρια για τον Τελικό Κυπέλλου στα γραφεία της ΕΠΣ Ηλείας.

*Εισιτήρια στο Ενωσιακό Γήπεδο θα διατίθενται από τις 15:00 την ημέρα του αγώνα. Τιμή εισιτηρίου πέντε (5) ευρώ. Παιδιά ΔΩΡΕΑΝ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος