FOLLOW US: facebook twitter

Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας»

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


BASKET LEAGUE / ď΁ ˅ՊDS - ʏяɂϓ (ʙ͓ԁ͔ɍ`ˁ̐яЏՋϕ)

Ο Μιλουτίνοβιτς αναδείχτηκε MVP της 17ης αγωνιστικής και μίλησε για τη μάχη της παραμονής

Ο Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς ξεχώρισε με την εμφάνισή του κόντρα στη Δόξα Λευκάδας (19 πόντοι, 8/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα),  οδηγώντας τον Κόροιβο στη νίκη και αναδείχτηκε MVP της 17ης αγωνιστικής μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα της ΑΕΚ και με δηλώσεις του επισήμανε την δυσκολία του φετινού πρωταθλήματος. «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη ειδικά στον αγώνα για την παραμονή. Αυτό δίνει στην ομάδα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη συνεργασία μεταξύ των παικτών. Όλοι ξέραμε ότι μια τέτοια νίκη θα μας έκανε πολύ ικανοποιημένους άλλα είναι απλά ένα βήμα προς την παραμονή. Γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να μην παρασυρθούμε», υπογράμμισε ο 27χρονος Σέρβος στο esake.gr  Όσο για την άποψή του σχετικά με τη Basket League της φετινής σεζόν σε σύγκριση με την αγωνιστική χρονιά 2013-14, που έπαιξε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας, ανέφερε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο σκληρό και πιο ανταγωνιστικό, αρκετές ομάδες είναι ισοδύναμες. Γενικά είναι ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα και απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι».

Το μυαλό στον Κολοσσό

Στα αγωνιστικά, όλοι στον Κόροιβο έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Κολοσσό (ώρα 8μ.μ.), όπου με νέα νίκη οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Κολοσσός διαθέτει εξαιρετική ομάδα, ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι χρειάζεται συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό και υπομονή απ’ όλους. Η διοίκηση του αμαλιαδίτικου συλλόγου καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο κλειστό της πόλης και να σπρώξει την ομάδα σε άλλη μια πολύτιμη νίκη. Άλλωστε, ο Κόροιβος είναι ισχυρός στην έδρα του, με τη δύναμη που αντλεί από τους φιλάθλους του.  Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε τη Δευτέρα και οι τιμές τους έχουν ως εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Κερκίδα Α’, Λευκά Καθίσματα: 15 ευρώ. Κοινωνικά: 5 ευρώ. Μαθητικά: Δωρεάν.

katzos

 Σάκης Κάτζος: «Δεν θα είμαστε αυτοί που θα υποβιβαστούν»

Ο γενικός αρχηγός του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος, σε δηλώσεις του πήρε ξεκάθαρη θέση σχετικά με τις φήμες περί «διάλυσης» της ομάδας λόγω των αποχωρήσεων κάποιων παικτών και της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και υπογράμμισε στο basketblog, ότι η ομάδα όχι μόνο δεν θα αποδυναμωθεί, αλλά θα καταφέρει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής:  «Να κλείσουν όλοι τα αυτιά τους στις φήμες που ακούγονται περί διάλυσης της ομάδας λόγω αποχώρησης παικτών. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Κόροιβος να πάψει να είναι ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται, αλλά αντίθετα ενισχύεται, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κλείσει τις όποιες κενές θέσεις παικτών υπάρξουν. Ήδη έχουν γίνει διαδικασίες για τη κάλυψη του κενού του Ριβέρα με την απόκτηση ενός Αμερικάνου περιφερειακού και θα δούμε και τη περίπτωση του Κένι Χολ. Μέχρι τη Δευτέρα ο παίκτης ανήκει στον Κόροιβο και δεν είναι βέβαιο ότι θα φύγει. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τη προσεχή Δευτέρα. Εάν τελικά αποχωρήσει τότε θα καλύψουμε και αυτό το κενό…», τόνισε ο εκ των κορυφαίων παραγόντων της ηλειακής ΚΑΕ και συνέχισε: “Τα όσα ακούγονται περί οικονομικών προβλημάτων και διάλυσης του Κοροίβου λόγω αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εκ του πονηρού και αυτό φάνηκε και από τη δικαίωση μας στο συγκεκριμένο θέμα. Κάνουμε αγώνα, παλεύουμε καθημερινά και φυσικά δεν διαλυόμαστε. Λειτουργούμε μόνοι μας, χωρίς συμφέροντα από πίσω μας και αυτό δεν αρέσει σε κάποιους… Αν ήμασταν μάλιστα πιο τυχεροί σε τρία παιχνίδια που χάθηκαν στον πόντο, θα είχαμε σωθεί ήδη».

«Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Καταλήγοντας ο Σάκης Κάτζος υπογράμμισε: «Τώρα έχουμε συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Κολοσσό Ρόδου και το πως θα το κερδίσουμε προκειμένου να δώσουμε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του τελευταίου ενάμιση μήνα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Κοροίβου, οι οποίοι είναι με εντυπωσιακό τρόπο στο πλευρό μας, είναι ότι θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας και δεν θα είμαστε αυτοί που θα υποβιβαστούν. Άλλοι θα είναι…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος