FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη… όνομα και πράγμα!

Ημερομηνία: 09-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Νίκη Τραγανού-Εθνικός Αμπελοκάμπου  1-0

Η Νίκη Τραγανού κέρδισε και τον υπολογίσιμο Εθνικό Αμπελοκάμπου (1-0), έφτασε τα 13 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα (11 νίκες-2 ισοπαλίες) και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικους τον Ξενοφώντα και τη Δόξα.

Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα είχε την εδαφική υπεροχή και δημιούργησε τρεις φάσεις για γκολ στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ήταν άστοχη. Αρχικά, είχε δύο κεφαλιές του Δημήτρη Κολοτούρου στο 2΄ και στο 5΄,  από καλή θέση που πέρασαν άουτ και στο 20΄ άλλη μια του Γεωργιόπουλου, την οποία απέκρουσε ενστικτωδώς ο Φλίγκος. Ο Εθνικός στο α΄ μέρος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός.

Στο 50΄ είχαμε κεφαλιά του Μπελεκούκια που απέκρουσε ο  Φλίγκος, αλλά ο παίκτης της Νίκης δεν λάθεψε στο 62΄,  όταν σκόραρε με το κεφάλι  μετά από φάουλ του Ν. Κολοτούρου (1-0). Στο 66΄ δυνατό σουτ Καλογερόπουλου έξω από περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φλίγκος και  στο 70΄ο Εθνικός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στο ματς, όταν ο Παναγιωτόπουλος πλάσαρε ελάχιστα άουτ, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Νίκη Τρ.: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Γιαννακόπουλος (65΄ Καλογερόπουλος), Γκρίλλας (83΄ Δούλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Εθνικός Αμπ.: Φλίγκος, Αγγελόπουλος, Κοκκολάκης, Φλεβοτόμος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος,  Κ. Τσακοπιάκος, Σπηλιωτόπουλος (86΄ Ν. Τσακοπιάκος), Κουρκουμέλης (80΄ Μαγκαφάς), Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος