FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Πίστη για πρόκριση στους τελικούς

Ημερομηνία: 28-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «μπλε» θέλουν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση

Η Νίκη Τραγανού είχε στα χέρια της τη 2η θέση αλλά οι «γκέλες» των τελευταίων αγωνιστικών και εσχάτως η ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, την έριξαν στην 3η θέση και πλέον ανασυντάσσεται ενόψει των πλέι-οφ. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα παίζει την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος  στον Αμπελόκαμπο με τον Εθνικό, που καίγεται για τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην Α1 και στόχος της είναι να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που να συνδυαστεί με ανάλογο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να ανεβεί η ψυχολογία της ενόψει των πλέι-οφ.

Στις τάξεις του συλλόγου θεωρούν πως μόνοι τους έχασαν τη 2η θέση και εκφράζουν την πίστη πως μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση στα μπαράζ ανόδου και να προκριθούν στους τελικούς, παρά το μειονέκτημα έδρας και βαθμών. Άλλωστε, η Νίκη έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής μέχρι και την 28η αγωνιστική (είχε μόλις τρεις ήττες, οι δύο από τον Πανηλειακό και η τρίτη από τον Ξενοφώντα) και έχει τις δυνατότητες να φτάσει στους τελικούς της Α1.

 

«Ανάσες» σε βασικούς

Για τον αγώνα της Κυριακής στον Αμπελόκαμπο, προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν, αλλά είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές, προκειμένου να πάρουν «ανάσες» κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί ακολουθούν τα παιχνίδια που θα κρίνουν εν πολλοίς τη φετινή πορεία της Νίκης Τραγανού στο πρωτάθλημα της Α1.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος