FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-0: Νίκησε το Τραγανό, ωρύεται η Ζαχάρω!

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος πέτυχε και τα δύο γκολ της Νίκης Τραγανού το Σάββατο.

 

Η Νίκη Τραγανού συνέχισε την προέλασή της στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, κερδίζοντας έστω και δύσκολα τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με 2-0, το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά οι ερυθρόλευκοι ωρύονται για τη φάση του 88΄, στην οποία ισοφάρισαν 1-1, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το ματς διεξήχθη υπό βροχή και το σκορ άνοιξε στο 9΄ ο Γεωργιόπουλος. Οι «μπλε» έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη, ώσπου στο 88΄ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μπενάλντο Χοντάι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το βοηθό διαιτητή ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να τονίζουν πως το γκολ σημειώθηκε μετά από κεφαλιά-πάσα αμυνόμενου στον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο και δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ! Στο 90΄ ξανά ο Γεωργιόπουλος έκανε εν τέλει το 2-0 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της ομάδας του.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος (90+΄ λ.τρ. Ρούνης), Κ. Κολοτούρος (58΄ Στ. Κολοτούρος), Κασσιανός, Μπαρδούσης, Σαραντούλιας (80΄ Καλογερόπουλος), Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (89΄ Βουρτσάνης), Ν. Κολοτούρος.

Ολυμπιακός Ζ: Αλεξανδρόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Νικολόπουλος, Κουρούβανης (46΄ Κόσσυφας), Ρηγόπουλος (60΄ Λαμπρόπουλος), Οικονομίδης, Σωτηρόπουλος (60΄ Χοντάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος