FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Κρίνεται το μέλλον της για την Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 16-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο είναι η πιο κρίσιμη μέρα για την συμμετοχή ή όχι της Νίκης Τραγανού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα των δυο πρώτων συνελεύσεων, τον τελευταίο καιρό επικρατεί μιας διαρκής και ανησυχητική στασιμότητα που σχετίζεται με την αναποφασιστικότητα ή ακόμα και την άρνηση ορισμένων παραγόντων να συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα, παρά την αρχική τους πρόθεση.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν πραγματοποιήθηκαν ζυμώσεις και νέες επαφές, οι οποίες εξακολουθούν μέχρι και σήμερα ενώ αύριο στο γήπεδο του Τραγανού θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα – πρόσκληση για ευρεία συμμετοχή. Συγκεκριμένα:

«Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση, την Τρίτη 17-07-2018 και ώρα 20:30 στο γήπεδο Τραγανού, σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’  εθνική απευθύνει η Νίκη Τραγανού προς όλους τους φίλους της ομάδας μας καθώς και τους φορείς του Τραγανού. Μια συνάντηση όπου θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον της Νίκης Τραγανού και που θα αγωνίζεται την νέα χρονιά. Η παρουσία όλων των φιλών της Νίκης Τραγανού καθώς και των φορείων του τραγανού κρίνεται απαραίτητη ώστε να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση, να ακούσουν όλες οι απόψεις και να παρθεί μια απόφαση για την αμάδα μας. Επειδή ο Χρόνης πιέζει και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις, η συνάντηση αυτή θα είναι η τελευταία σχετικά με τις εξελίξεις στην αμάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος