FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Θύελλα 4-0: Και τώρα το ντέρμπι

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού νίκησε εύκολα τη Θύελλα με 4-0  στο γήπεδο της Γαστούνης και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1. Και με προβάδισμα δύο βαθμών, πάει το επόμενο Σάββατο στα Σαβάλια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου προηγήθηκε στο 27’, όταν μετά από σέντρα του Παρασκευόπουλου, ο Δ. Κολοτούρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30’ ο Γεωργιόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Ν. Κολοτούρος έκανε το 2-0, που ήταν  σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης ο Γεωργιόπουλος είχε πλασέ στο δοκάρι και στο τελευταίο δεκάλεπτο (στο 83΄ και στις καθυστερήσεις) πέτυχε δύο γκολ ο Βουρτσάνης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό!

 

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ. (76’ Γ. Κασσιανός), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος (80’ Βουρτσάνης), Δούλος (69’  Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Δ., Γεωργιόπουλος (62’ Κολοτούρος Στ.), Κολοτούρος Ν..

Θύελλα Πύργου: Παππάς, Μπίρμπας (68’ Παργινός), Παπαγεωργίου, Ντάβαρης (69’ Κατσίκης), Βασιλακόπουλος, Παπαδάτος (58’ Γιούρτας), Διαμαντάκος (76’ Μπλάθρας), Νεοφώτιστος, Καλατζής, Κουβελιώτης, Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος