FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη παραμονής…

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

iliakos-lexainwn-2017

Ηλειακός Λεχ.-Ηλειακός Βαρθ.  2-1

Ο Ηλειακός Λεχαινών, με πολλούς νεαρούς στη βασική ενδεκάδα, πέτυχε νίκη παραμονής επί του Ηλειακού Βαρθολομιού με 2-1. Και λέμε «νίκη παραμονής» διότι τις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές έχει να παίξει με Χειμαδιό και Αίαντα. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βαρθολομιού θα παλέψει να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Στο α΄ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν με τον Ράλλη και τον Μαγκαφά, αλλά ο Βόσσος ήταν σε καλή μέρα. Στην επανάληψη η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, με την είσοδο του έμπειρου Χρήστου Μουσερή,  βελτιώθηκε αισθητά και σκόραρε δύο φορές. Στο 70΄ μετά από σέντρα του Μπάχα, ο Μουσερής από κοντά έκανε το 1-0. Και στο 82΄ ο Τσουκαλάς εκτέλεσε ωραία κόρνερ και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο πρώτο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Βαρθολομιό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87΄ και μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Ράλλη.

Καλύτεροι από τον Ηλειακό Λεχαινών οι Σταματόπουλος, Παπαστεργίου και Νίκος Παναγιωτόπουλος  και από το Βαρθολομιό οι Ράλλης, Γκίνης.

Ηλειακός Λ.: Βόσσος, Σταματόπουλος, Στριγγάς, Ν.Κουρής, Παπαστεργίου, Τριτάρης (90΄ Θ. Κουρης), Μπάχα, Σώκαλης (50΄ Μουσερής), Δ. Παναγόπουλος (90΄ Θ. Παναγιωτόπουλος), Τσουκαλάς, Ν. Παναγιωτόπουλος.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Π. Βουτός (90΄ Γιούλης), Α.Βούτος, ,Κωνσταντακόπουλος, Σακκάτος, Γκίνης, Ζωγόπουλος (59΄ Κάσσας), Βαγγελάκος, Μαγκαφάς, Ράλλης, Καλλιβωκάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος