FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη η Δόξα, φωνές ο Ολυμπιακός

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

diaitites

Δόξα Ν.Μ.-Ολυμπιακός Σαβαλίων  4-0

Η Δόξα Ν.Μ. κέρδισε 4-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ο οποίος διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Γκατζόπουλου και των βοηθών του. Στο 1ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Δούμα είχε δοκάρι σε σουτ του Κολτσίδα έξω από την περιοχή και στο 15΄ η Δόξα άνοιξε το σκορ. Ο Λιβάνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο τερματοφύλακας Κόλλιας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στη γραμμή της εστίας και οι διαιτητές θεώρησαν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, δείχνοντας τη σέντρα, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού. Στο 31΄ ο Καταβάτης μετά από μπαλιά του Λιβάνη έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ και στο 33΄ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Χοτζάι με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Στο 52΄ ο Μπάμιατζης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νεκίτι στο 78΄, από ασίστ του Καταβάτη. Ο Ολυμπιακός προτίθεται να εκδώσει σήμερα ανακοίνωση για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για «εγκλήματα» εις βάρος του, ενώ χθες βράδυ υπήρχε ακόμα και η σκέψη της αποχώρησης από το πρωτάθλημα, λόγω των πολλών διαιτητικών λαθών εις βάρος της ομάδας!

doxa-savalia

Δόξα: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας, Αυγερινός (70΄ Νεκίτι), Κολτσίδας (46΄ Μπάμιατζης) , Μπισμπάρδης, Λιβάνης (46΄ Μηλαδόπουλος), Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Σοφιανόπουλος, Αντωνόπουλος, Καζαντζής, Καταβάτης.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Λαμπρόπουλος, Ν. Μπουγονικολός (20΄ λ.τρ. Κολότσης-70΄ Καπανδρίτης), Δ. Μπουγονικολός, Χοτζάι, Μαρκόπουλος, Σαβανίδης, Γεωργίου, Χρόνης, Κολτσίδας, Παπαδόπουλος (80΄ Τουρχάνι).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος