FOLLOW US: facebook twitter

Νέο κρούσμα υλοτομίας δίπλα από τον Αλφειό

Ημερομηνία: 12-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

ylotomia-alfeios-sulipsi

Συνελήφθη ένα άτομο από το Δασαρχείο Πύργου

Tο Δασαρχείο Πύργου κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσε προκειμένου να αποτρέψει παραβατικά φαινόμενα παράνομης υλοτομίας συνέλαβε στην περιοχή του παραποτάμιου δάσους Αλφειού στη θέση «Ποτόκι» περιφέρειας Δήμου Πύργου, άτομο το οποίο είχε διενεργήσει παράνομη υλοτομία και μετέφερε με Ι.Χ. ημιφορτηγό αυτοκίνητο με τρέιλερ δασικά προϊόντα. Επίσης στην περιοχή του Πύργου συνελήφθη ένα ακόμη άτομο που κατείχε ημιφορτηγό αυτοκίνητο φορτωμένο με δασικά προϊόντα τα οποία είχαν παράνομα υλοτομηθεί από δημόσια δασική έκταση.

Για τις παραπάνω αναφερόμενες πράξεις κατασχέθηκαν τα δύο ημιφορτηγά αυτοκίνητα, οι πινακίδες κυκλοφορίες και οι άδεις κυκλοφορίας των οχημάτων, οι άδειες οδήγησης των οδηγών και τα παράνομα υλοτομημένα δασικά προϊόντα (καυσόξυλα). Επίσης άμεσα θα τους επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο πενταπλάσιο της αξίας των καυσόξυλων στη Δ.Ο.Υ. και σχηματίζονται οι δικογραφίες προκειμένου να υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας για τις ποινικές διώξεις.

Τα κατασχεμένα καυσόξυλα να αποδοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Δήμο για κάλυψη ατομικών αναγκών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος