FOLLOW US: facebook twitter

Νέο έργο, νέο ταξίδι με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά – Παιδικό θέατρο ετοιμάζει η θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ

Ημερομηνία: 18-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Παιδικό θέατρο ετοιμάζει η θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας

Νέο έργο, νέο θεατρικό ταξίδι για την  θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας, που ξεκίνησε ήδη τις συναντήσεις της, το έργο αποφασίστηκε, έγινε η διανομή των ρόλων και ξεκίνησαν ήδη και οι πρόβες, με στόχο σε λίγο καιρό να είναι κοντά μας και να ανέβουν στη σκηνή.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας για μια ακόμα φορά ο Χάρης Κότσιφας και η ομάδα επέλεξε παιδικό θέατρο, βασισμένο σε δύο έργα της Μαρίνας Γιώτη,  με την συμμετοχή παιδιών, με πολύ μουσική, χορό και ζωντάνια και την πολύτιμη βοήθεια της Κάρμεν Ρουγγέρη.  Το δεύτερο θεατρικό τους ταξίδι μετά το Πάσχα, θα είναι βεβαίως θέατρο για μεγάλους.

Την διασκευή ενός θεατρικού έργου βασισμένου σε δύο παιδικά παραμύθια της συγγραφέως Μαρίνας Γιώτη με την πολύτιμη βοήθεια της Κάρμεν Ρουγγέρη, θα παρουσιάσει φέτος η Θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας

 

Έτσι, η Ομάδα συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοσή της,  να νοιάζονται δηλαδή για τα παιδιά, που έχουν ανάγκη ένα καλό παιδικό θέατρο, όπως προανήγγειλαν μέσω fb ξεκινάνε για το πρώτο τους λιμάνι με ένα έργο για τα παιδιά, με στόχο να φτάσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όπως αναφέρουν «Φέτος διαλέξαμε ένα πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό έργο. Ένα έργο με χορό, με ζωντανή μουσική, με τραγούδια, με την συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη του έργου. …..

Θα ψάξουμε όλοι μαζί , μικροί και μεγάλοι, να μάθουμε αν ήταν πράγματι κακός ο λύκος των παραμυθιών;; αν υπάρχουν καλές νεράιδες που μας κανονίζουν αυτές τη ζωή μας; αν οι πρίγκιπες παντρεύονται μόνο τις όμορφες ; αν τη ζωή μας την αφήνουμε στην τύχη η αγωνιζόμαστε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας. Ξεκινάμε να δούμε μια άλλη όψη των παραμυθιών.

Είναι ένα έργο βασισμένο στα παραμύθια της Μαρίνας Γιώτη: “Σκουφοκοκκινίτσα” και “Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα” που διασκευάσαμε σε θεατρικά έργα μόνοι μας και με την μικρή βοήθεια της κ. Καρμεν Ρουγγέρη. Το δεύτερο λιμάνι μας θα το φτάσουμε μετά το Πάσχα όταν με το καλό τελειώσουμε και το έργο για τους μεγάλους …
Ξεκινάμε λοιπόν και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις άλλες δράσεις μας που επιφυλάσσουν και εκπλήξεις»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος