FOLLOW US: facebook twitter

Νέος αν. Γραμματέας Περιβάλλοντος των ΑΝΕΛ ο Τάκης Τσιλιμίγκρας

Ημερομηνία: 09-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Τάκης Τσιλιμίγκρας, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΑΝΕΛ στην Ηλεία, είναι ο νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος.

Ο ίδιος δήλωσε σε ανακοίνωση του: 

«Αναλαμβάνω την μεγάλη ευθύνη του Αναπληρωτή Γραμματέα Περιβάλλοντος κ Ενέργειας σε μιά περίοδο στην οποία πρωταρχικό ρόλο παίζει στην σημερινή κοινωνία. Ο κόσμος είναι ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος και ενεργείας.

Βλέποντας και παροτρύνοντας  την κοινωνία αλλά και τους νέους μας όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως αλλά και διάφοροι οργανισμοί ευαισθητοποιώντας τους δίνοντας βάσει στην σωτηρία του περιβαλλοντός μας. Σε μια τέτοια περίοδο επελέγην να βάλω το δικό μου λιθαράκι έχοντας υπόψην την προσφορά μου ως Πρόεδρος απο το 1993 Πανελλήνιου Σωματείου κλάδου δασικών υπαλλήλων καθώς επίσης και την πολιτική μου θέση στούς Ανεξάρτητους Ελληνες αλλά και την ευαισθησία μου για το περιβάλλον, προτάθηκα από τον Αντιπρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ κο Παν. Σγουρίδη τον Γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ κο Δρόσο Ευθύμιο την Εκπρόσωπο τύπου κα Παπαδοπούλου Μανταλένα  τον κο Κίγκα Κων/νο, Γραμματέα των Περιφερειακών Οργανώσεων καθώς επίσης και τα μέλη της  εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του αναπληρωτή Γραμματέα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους μεταφέρω την συγκινησή και την χαρά μου.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας μου Παναγιώτη Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό μου.
Υπόσχομαι ότι οι προσπάθειές μου θα ενταθούν προκειμένου επιτευχθεί ο στόχος και ότι θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες.

Συγχαίρω τους νέους συνεργάτες γραμματείς και αναπληρωτές και εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος