FOLLOW US: facebook twitter

Νέες επιτυχίες στις ξένες γλώσσες: Με 204 επιτυχόντες η 18η Palso Day στον Πύργο

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Τους μαθητές και τις μαθήτριες που διέπρεψαν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας της αγγλικής, τίμησε σε ειδική εκδήλωση ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso Ηλείας. Το συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά μικρό για να χωρέσει το μεγάλο αριθμό των επιτυχόντων με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Συνολικά 204 παιδιά σε διάφορα επίπεδα κατάφεραν να πετύχουν στις εξετάσεις, ενώ τέσσερα εξ αυτών ανάμεσα σε 44 σε όλη την Ελλάδα, πέτυχαν την απόλυτη επίδοση στο 100%.

Η πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε μαθητές και γονείς και μίλησε με θερμά λόγια για την επιτυχία των παιδιών αλλά και την εκπαιδευτική προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά των καθηγητών για να ανεβαίνει διαρκώς το επίπεδο της γλωσσομάθειας. Η φετινή εκδήλωση Palso Day ήταν η 18η που διοργάνωσε ο σύλλογος, για άλλη μια φορά με επιτυχία. Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλαβαν τον έπαινό τους καθώς επίσης και ένα αναμνηστικό δώρο.

Ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος που απηύθυνε χαιρετισμό σε μαθητές και γονείς και εξήρε το έργο των καθηγητών όπως και την προσπάθεια των παιδιών. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκου, Γιώργος Καραστέργιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος