FOLLOW US: facebook twitter

Νέα ρύθμιση δανείων για το Δήμο Πύργου με την Τράπεζα Πειραιώς

Ημερομηνία: 12-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Υπέγραψε τη συμφωνία χθες ο Δήμαρχος Γ. Λιατσής με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το τέλος του 2017

Στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων δανείων του Δήμου Πύργου με την Τράπεζα Πειραιώς, προχώρησε χθες η δημοτική αρχή, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία που είχε επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, υπέγραψε χθες τη ρύθμιση των δανείων η αποπληρωμή των οποίων παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών Ανδρέα Σκαρτσιάρη, της εκπροσώπου της Τράπεζας Πειραιώς Θάννας Κορδονούρη και του Διευθυντή Οικονομικών του Δήμου Γιάννη Αλεξανδρόπουλου.

«Είναι αλήθεια πως όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία μαζί με τα σκουπίδια ήταν ένα αβάσταχτο φορτίο. Πολύ λίγα θα είχαμε καταφέρει αν δεν είχαμε την κατανόηση της Τράπεζας Πειραιώς, των ηγετικών στελεχών και σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο» επισήμανε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε πως με τη συνδρομή του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, του Διευθυντή, της εκπροσώπου της τραπέζης και του διευθυντή του τοπικού καταστήματος, βρήκαν λύσεις που επιβεβαίωσε το δημοτικό συμβούλιο. «Σήμερα επισφραγίζουμε τη συμφωνία που είχαμε κάνει ώστε να δώσουμε μια οικονομική δυνατότητα στο δήμο μέχρι τέλη του 2017 για κάποια δάνεια που είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα. Αυτές είναι κινήσεις λεπτές που συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Ένας από αυτούς ήταν και ο άμισθος σύμβουλος Δημάρχου στην Αθήνα, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, ο οποίος και αυτός συμμετείχε σε κάποιες συναντήσεις που είχαμε με την τράπεζα Πειραιώς. Υπογράφοντας τη νέα συμφωνία με τη τράπεζα, δεν έχω παρά να πω ευχαριστώ σε όσους συντελέσαν στο να αρχίζει ο δήμος μας ορθολογικά να οργανώνεται και οικονομικά να ανασαίνει ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε το πρόγραμμα μας και να εξυπηρετούμε την πόλη μας και τους συμπολίτες μας».

Ο κ. Σκαρτσιάρης με τη σειρά του, επισήμανε ότι υλοποιήθηκαν όσα είχαν αποφασιστεί μεταξύ Δημάρχου και Τράπεζας Πειραιώς και έπεσαν οι υπογραφές στα συμφωνηθέντα. «Όλα καλά δηλαδή. Το δάνειο της Πειραιώς παρατείνεται μέχρι 31/12/2017».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος