FOLLOW US: facebook twitter

Νέα επίσχεση εργασίας στο ΓΟΕΒ

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα
goev-pineiou

Κινητοποίηση ξεκινούν οι εργαζόμενοι στον ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Μετά από τη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα ελήφθη η απόφαση της επίσχεσης εργασίας έως ότου καταβληθούν τα δεδουλευμένα των δύο μηνών.

Όπως αποφάσισε το  Σωματείο εργαζομένων θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς που ωφελούνται από το αρδευτικό και στραγγιστικό δίκτυο του Οργανισμού και θα τους  επιστήσει  την προσοχή, πως για μία ακόμα φορά η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε.

«Εμείς οι ελάχιστοι εναπομείναντες εργαζόμενοι δίνουμε τα πάντα προκειμένου  η αρδευτική αλλά και η αποστραγγιστική περίοδος  να λειτουργούν  χωρίς προβλήματα προς όφελος των αρδευτών και όλων όσων ωφελούνται από το στραγγιστικό δίκτυο.

Τα προβλήματα στα αντλιοστάσια έχουν καταγραφεί και είναι γνωστά. Η νέα αρδευτική περίοδος έχει ξεκινήσει. Μέχρι σήμερα όμως, παρόλο που έχουν γίνει  επανειλημμένες συσκέψεις για την συντήρηση του έργου και τη μισθοδοσία του προσωπικού, η συντήρηση δεν έχει πραγματοποιηθεί στον απαιτούμενο βαθμό, με αποτέλεσμα το έργο να κινδυνεύει άμεσα, και οι εργαζόμενοι να εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.

Πρέπει να ξέρουν όμως ότι εκτός από εργαζόμενοι, είμαστε και οικογενειάρχες με υποχρεώσεις,  οι οποίες δεν περιμένουν, και ήδη μπαίνουμε στον τρίτο μήνα απλήρωτοι.

Για όλα τα παραπάνω, τη Δευτέρα 30/7/2018 η Γενική συνέλευση των εργαζομένων ομόφωνα αποφάσισε,  πως θα κατέβουμε σε επίσχεση εργασίας έως ότου εξοφληθούν πλήρως, όλοι οι μισθοί των δεδουλευμένων μηνών Ιουνίου και Ιουλίου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος