FOLLOW US: facebook twitter

Νέα διαδικασία διαπραγμάτευσης για το εστιατόριο και την ψησταριά εντός του κάμπινγκ της Κουρούτας την Τετάρτη το πρωί στο Λαζαράκειο

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Για μία ακόμα φορά σε διαδικασία διαπραγμάτευσης θα προχωρήσει ο Δήμος Ήλιδας μέσω της Οικονομικής του Επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσει στην μίσθωση του Εστιατορίου και της Ψησταριάς που βρίσκονται εντός του κάμπινγκ της Κουρούτας.

Αν και προηγήθηκαν δύο δημοπρασίες και μία ακόμα διαπραγμάτευση, για τις συγκεκριμένες δομές δεν εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαστική η επανάληψη τςη διαδικασίας.

Ειδικότερα, η διαδικασία της διαπραγμάτευσης – εκδήλωσης ενδιαφέροντοςέχει οριστεί για την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στον 1ο όροφο του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας.

Για το εστιατόριο η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και το ποσό της διαπραγμάτευσης ξεκινάει από τις 7.000 ευρώ, ενώ για την ψησταριά η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:15 το πρωί και το ποσό της διαπραγμάτευσης ξεκινάει από τις 3.000 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος