FOLLOW US: facebook twitter

Νέα διάκριση του 2ου Γυμνασίου Πύργου σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Ημερομηνία: 25-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το 2ο Γυμνάσιο Πύργου, που συμμετέχει δυναμικά κάθε χρόνο στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, έδωσε και πάλι το παρόν. Αυτή τη φορά μάλιστα, συμμετείχε όχι μόνο στο φεστιβάλ που διεξήχθη  στον Πύργο, αλλά και σε πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την οργανωτική επιτροπή Ανατολικής Κρήτης.

Για το διαγωνισμό, οι μαθητές έπρεπε να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό ή ένα ραδιοφωνικό σποτ χρησιμοποιώντας υλικό, λογισμικό και άλλα ψηφιακά ή αναλογικά εργαλεία της επιλογής τους. Η επιλογή της ιδέας του σποτ ήταν ελεύθερη για τους μαθητές, όμως θα έπρεπε να νοηματοδοτεί το μήνυμα και τις αξίες που διαχέει ως δράση το Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Το σχολείο μας, με το τηλεοπτικό σποτπου δημιούργησανοιμαθητές:Σοφία – ΜαρίαΜπαρτζιώτη, Γιώργος Δρίλιας, ΑνδρέαςΖαπάντης, Νικόλαος Γαβράς, Διονυσία Βερμέ, Θεόδωρος Δημόπουλος, Ζωή Κωνσταντακοπούλου, Νικολία Νικολοπούλου, Κωνσταντίνα Μπενάκη και Μαρία-Βασιλική Σγούρου,κατέλαβε την τέταρτη (4η) θέση. Τους μαθητές καθοδήγησαν οι καθηγήτριες κ.Σταυρούλα Αναστοπούλου, Φιλόλογος καιΚωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Πληροφορικής.

Ο Δντης κ. Γεώργιος  Κομιώτης συνεχάρη τους μαθητές και τις καθηγήτριές τους και τους τόνισε πως το μεράκι, η μέθοδος και η δημιουργική φαντασία όταν συνταιριάζονται δημιουργούν θαύματα και επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος