FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Καλαρύτης: «Επικίνδυνοι οι παράγοντες του Αίαντα»

Ημερομηνία: 14-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Καλαρύτης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και συνέδραμαν στο φιλικό που διοργανώθηκε για τη στήριξη του γιου του Γιώργου, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη διοίκηση του Αίαντα Γαστούνης για την στάση της.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Νιώθω την ανάγκη μέσα από αυτήν την ανακοίνωση που είναι γραμμένη από έναν πατέρα που εδώ και αρκετό καιρό αγωνιά και τρέχει για το παιδί του αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο εκ γενετής που όπως του λένε και οι γιατροί το αντιμετωπίζουν βήμα-βήμα και με πολύ προσοχή.

Μπήκα στην διαδικασία λόγω των πολύ δαπανηρών εξετάσεων και αδυνατώντας να τις καλύψω να διοργανώσω ένα φιλανθρωπικό αγώνα με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ την ηγεσία της οποίας θέλω να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου.

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή τους αλλά και για την έμπρακτη βοήθεια τους όλα τα Ηλειακά σωματεία καθώς επίσης και τον συμπολίτη μου προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο για όλη την βοήθεια συντονισμού που είχε αναλάβει.

Πραγματικά με πολύ σεβασμό και συγκίνηση θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μου κ. Αλέξη Καστρινό και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Δήμου για την βοήθεια τους αλλά και όλον αυτόν τον απλό φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Μέσα σε όλη αυτήν την συγκινητική τελετή θέλω να ευχαριστήσω και το σωματείο της πόλης μου τον ΑΙΑΝΤΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ που τίμησα την φανέλα του τουλάχιστον για 20 χρόνια.

Να ευχαριστήσω το ΔΣ για την ΑΠΟΥΣΙΑ τους που όχι μόνο δεν έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν πρώτα την Εθνική που βρέθηκε στην πόλη μας αλλά έκαναν τα αδύνατα δυνατά για την μη διεξαγωγή του αγώνα κλειδώνοντας μου τα εκδοτήρια γιατί φοβήθηκαν λέει μην χάσουν μια εξάδα νερό και κρύβοντας μου τις μπάλες, τις οποίες μου παραχώρησε ο Ηλειακός Βαρθολομιού.

Με ανάγκασαν να τρέχω τελευταία στιγμή να αγοράσω κάλτσες, αλλά και την επιστροφή όλων των εισιτηρίων χωρίς να κρατήσουν ούτε ένα…
‘Έχω να πω σε αυτούς τους κυρίους που κάποιοι από αυτούς έγραφαν ανακοινώσεις και αγωνιούσαν για το μέλλον της ομάδας για το τι πρόσωπο βγάζει προς τα έξω και ντρεπόταν για αυτό (που τελικά όπως έδειξε η πορεία άλλοι ήθελαν να γίνουν προπονητές, άλλοι γενικοί αρχηγοί, που όλοι τους είναι πατεράδες…), ότι πόσο κακία και πονηρία έχουν μέσα τους και πόσο ποδοσφαιρικά επικίνδυνοι είναι για τον αθλητισμό και τα παιδιά!

Τους αφήνω στην κρίση σας για την συμπεριφορά τους…
Σας εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου υγεία σε όλους και καλή δύναμη.

Με τιμή
Μιχάλης Καλαρύτης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος