FOLLOW US: facebook twitter

Μόνο νίκη…

Ημερομηνία: 18-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Ο Αστέρας υποδέχεται αύριο τη Δόξα Μεγαλόπολης,  με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο

Ο Αστέρας δίνει αύριο στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα Μεγαλόπολης για την 23η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το ματς είναι κομβικό για τον αμαλιαδίτικο σύλλογο, καθώς ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Οι «βυσσινί» μετά τη Δόξα, έχουν κατά σειρά τη Βάρδα εκτός, την Παναχαϊκή εντός και το Λουτράκι εκτός, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουν την ομάδα της Μεγαλόπολης για να ξεμπερδέψουν μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λάζαρου Σέμου, απέχει 7 βαθμούς από τον ουραγό Α.Ο. Ζευγολατιού και με νίκη επί των Αρκάδων θα πάει στο +10 καθώς η ομάδα της Κορινθίας έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Απών από το ματς θα είναι ο Αλέξανδρος Μελετίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο.

Ηλίας Κασάπης: «Δύσκολο το παιχνίδι με Μεγαλόπολη»

Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε ο μεσοαμυντικός του Αστέρα,  Ηλίας Κασάπης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας: «Η Δόξα καίγεται για βαθμούς και το γνωρίζουμε. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, έχει μελετήσει το παιχνίδι της Δόξας και μας έχει αναλύσει τον αντίπαλο.

Είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπρος. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω ότι στο ματς αυτό θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, ο οποίος μας δίνει δύναμη. Και εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά, γιατί το αξίζουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος